Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
NEKIMA JE POPUT PREKIDA

Društvene mreže gore: Slave se ludi Hrvati, svi su šokirani ispadanjem Brazila!

Hrvatske je savladala Brazil što je rezultiralo s nekoliko milijuna oduševljenih Hrvata te suzama preko 200 milijuna Brazilaca.

Brazilci i Hrvati (Foto: Afp)

Dugo će se pričati u veličanstvenoj pobjedi Hrvatske protiv Brazila na Svjetskom prvenstvu u Katru. Dugo će se pričati o novom povratku iz ponora, o novom rušenju velikana, rušenju favorita.

Još jedna veličanstvena večer hrvatskog sporta je iza nas te nam je isto tako osigurala priliku za još dvije takve. Hrvatska u Katru ostaje do samog kraja, to je sad sigurno.

Zanimljive su reakcije

Nakon ovakve veličanstvene pobjede, ali i teškog poraza Brazila, reakcije iz dva različita dijela svijeta potpuno su suprotne, posebno one nekih neovisnih profila ili običnih ljudi, koju su svoju euforiju ili agoniju odlučili podijeliti putem društvenih mreža.

Neke od takvih upisa podijelili smo u nastavku ovog teksta. Pogledajte!

"Neymar u trenucima kad Brazil idući put postane svjetski prvak."

"Gdje god odem vidim njegovo lice."

"Hrvatska pobijedila Brazil, je li to moguće?"

"Nadao sam se vidjeti polufinale Brazila i Argentina da vidimo te divove jedne protiv drugih. Razočaran sam. Sad bih volio vidjeti prolaz Nizozemske i njihovu utakmicu protiv Hrvatske."

Neki se pitaju zašto Neymar nije pucao barem četvrti kazneni udarac.

"Hrvatska nakon što im je upalio plan da s Brazilom dođu do kaznenih udaraca."

"Hrvatska, država od 3.9 milijuna ljudi, otprilike veličina kao Oklahoma, eliminirala je favorite Svjetskog prvenstva, Brazil. Kakva briljantna, neumoljiva, uporna i hrabra grupa. Koliko nogometnih kvaliteta za učiti od njih. Nevjerojatno."

"Brate, gotov sam. Italija se nije kvalificirala i sad Brazil izgubi utakmicu koju je zaslužio dobiti. Hrvatska ne bi izjednačila da su platili da im se sudi slobodan udarac na brazilskoj strani. Ovo boli poput prekida s curom, Neymar je također zabio tako lijep gol."

"Brazil ovo nije očekivao! Nikad ne otpisujte Hrvatsku!"

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider