Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Nevjerojatna scena u Dubrovniku

Vaterpolisti Juga prvo odbili ući u bazen jer se suparnici nisu testirali, a onda ipak uskočili i uvjerljivo slavili

Nesvakidašnja situacija dogodila se u polufinalu Prvenstva Hrvatske u vaterpolu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Polufinalna utakmica Prvenstva Hrvatske u vaterpolu između Jug Adriatic osiguranja i Solarisa odigrana je s određenom zadrškom.

Razlog? Vaterpolisti Juga odbili su skočiti u bazen jer se šibenska momčad nije testirala na koronavirus, a sve zbog straha jer je nekoliko igrača Solarisa u međuvremenu bilo zaraženo. Suci utakmice, Robert Tiozzo i Joško Prančić, zajedno s delegatom Milom Rebićem čekali su 15 minuta da domaćini uplivaju u bazen, a kako se to nije dogodilo, na koncu su samo igrači Solarisa zaplivali po loptu na centar bazena.

Jugaši su svoje testove napravili i svi su negativni dok Šibenčani tvrde kako nisu bili dužni testirati se.

Neizvjesnost oko odigravanja utakmice trajala je određeno vrijeme, a onda su igrači Jug Adriatic osiguranja ipak popustili, uskočili u bazen i upisali uvjerljivu pobjedu od 14:7.

Četiri pogotka za Jug postigao je Alexandros Papanastasiou, tri je dodao Loren Fatović, a po dva Danil Merkulov i Paulo Obradović, dok je Jerko Penava bio jedini dvostruki strijelac za Solaris.

Jug Adriatic osiguranje će u finalu igrati protiv zagrebačke Mladosti koja je ranije sa 2:0 u pobjedama u polufinalu svladala splitski Jadran.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider