Ostali sportovi
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"
Ostali sportovi
šarić briljirao

Što se to događa? Katar ludim preokretom izbacio Njemačku!

Ludi dan na Svjetskom rukometnom prvenstvu u Francuskoj. Nakon Danske u osmini finala turnira oprašta se i aktualni europski prvak...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Što se to događa na Svjetskom rukometnom prvenstvu u Francuskoj? Nakon olimpijskih prvaka Danaca, koji su senzacionalno poraženi od Mađarske, u osmini finala turnira oprostili su se još jedni favoriti za zlato - Nijemci! Aktualni viceprvak svijeta Katar je slavio s 21:20.

Njemačka je u 46. minuti imala +4 (17:13), no onda se na vratima Katara razbranio Šarić. Zaključao je svoja vrata i u preostalih 14 minuta dopustio njemačkoj mašineriji da zabije samo tri gola. Susret je završio s 15 obrana uz 43 posto uspješnosti.

Rafael Capote izbušio je Nijemce s devet pogodaka iz 17 pokušaja, dok je s druge strane u potpunosti zaustavljen najbolji strijelac momčadi - Uwe Gensheimer. Zanimljivo, Njemačkoj nije bio dosuđen nijedan sedmerac u cijeloj utakmici, pa je tako Gensheimer ostao bez pogotka. Patrick Groetzki i Holger Glandorf zabili su po četiri pogotka.

Ovakav rezultat znači da će Slovenija Veselina Vujovića, koja je u subotu slavila protiv Rusije, igrati protiv još uvijek aktualnog viceprvaka svijeta Katara. Pobjednik tog dvoboja ići će na pobjednika susreta između domaćina Francuske i Švedske.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider