Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
bravo!

Kapetanica Hrvatske stigla autom kući, a tamo ludnica: ''Suze same idu''

Brončane hrvatske rukometašice dočekane su i u svojim gradovima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Da nije ovog prokletog virusa, jučer bi brončane hrvatske rukometašice, senzaciju rukometnog Eura, Kraljice šoka dočekale tisuće ljudi na središnjem zagrebačkom trgu. Bilo je lijepo i u zračnoj luci, ali ove su djevojke zaslužile puno više.

No one su navikle na udarce, čak i od majke prirode pa se znaju nositi i s raznim vrstama nepravdi. No kada su došle svojim kućama, među svoje ljude, nijedna nije mogla zadržati suze.

Kapetanica Katarina Ježić stigla je sinoć u svoj Novi Vinodolski automobilom, a Ulica kralja Zvonimira u tom je trenutku postala obasjana bengalkama. Pjesma, torta, roditelji i brojni navijači predvođenim skupinom Bura dočekali su svoju Katarinu, a ona im se obratila s balkona:

''Ne znam di sam, suze same idu. Ovaj osjećaj i ovo što smo prošli ne može se objasniti. Jednostavno neopisivo'', prenosi njezine riječi Novinet.

Ludnica i u Međimurju

Brončane blizanke Paula i Stela Posavec stigle su u Strahoninec, malo mjesto kraj Čakovca. U odboru za doček bili su roditelji, susjedi i navijačka skupina Hantlari, javljaju Međimurske novine. Upriličen je i vatromet, palile su se baklje… Ove djevojke osvojile su srca cijele Hrvatske.

VELIČANSTVEN DOČEK ZA NAŠE KRALJICE ŠOKA...🇭🇷🇭🇷🇭🇷 NAŠE HEROINE...👏👏👏 NAŠE STRAHONINČARKE...💪💪💪 STELA & PAULA POSAVEC...

Objavljuje NK StrahoninecPonedjeljak, 21. prosinca 2020.
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider