Ostali sportovi
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Ostali sportovi
"Nema nervoze"

Izbornik Horvat odgovorio kritičarima, Duvnjak prokomentirao promjene u reprezentaciji uoči Eura

U Zagrebu se okupila hrvatska muška seniorska rukometne reprezentacija, koja se priprema za Europsko prvenstvo.

Već tradicionalno na Novu godinu u Zagrebu se okupila hrvatska muška seniorska rukometne reprezentacija, koja se priprema za Europsko rukometno prvenstvo.

Nakon kraćeg druženja s novinarima, antigen-testiranja i ručka, reprezentacija je krenula put Osijeka koji će biti domaćin Croatia Cupa, ali i završnih priprema za Europsko prvenstvo u Mađarskoj i Slovačkoj.

Izbornik Hrvoje Horvat odveo je u Slavoniju 18 igrača. Reprezentacija je konačno kompletna jer su se u ovoj trećoj fazi priprema, priključili i igrači koji nastupaju u Bundesligi - Domagoj Duvnjak, Marko Mamić, Ivan Martinović i Ivan Pešić.

Izbornik Horvat ističe:

"Nema kod nas nervoze, mi smo svjesni gdje smo pogriješili i što možemo napravit bolje. Sigurno da je siječanj mjesec rukometa, ali to nas veseli. Reprezentacija je praćena, ima zabrinutosti, ali bitno je da smo na kursu s kojeg se ne damo skrenut."

Domagoj Duvnjak podcrtava:

"Promijenjena je reprezentacija, izbornik je tako odlučio, tu smo koji jesmo. Imali smo takvu situaciju i 2020. i na kraju smo bili drugi. Imamo jedno dobro iskustvo."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider