Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
dok čekamo novi maksimir...

Zvuči nevjerojatno, ali je istina: Bjelovar dobiva dva nova stadiona, gradnja je već počela

Lokacije su u Bjelovaru i Ždralovima, a stadion u Bjelovaru košta 22 milijuna kuna.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pomalo zvuči nevjerojatno za hrvatske prilike, ali Bjelovar uskoro dobiva dva nova stadiona. Prije nekoliko mjeseci počela je izgradnja stadiona u Bjelovaru na kojem igra istoimeni trećeligaš, a par kilometara dalje gradi se i stadion za NK Ždralovi, također kluba iz 3. HNL.

Gradilišta je prije dva dana posjetio i predsjednik HNS-a Marijan Kustić koji je demantirao Šukerovo obećanje Bjelovarčanima. Bivši predsjednik obećao je pomoć HNS-a od milijun kuna, a za onaj u Ždralovima 750 tisuća kuna.

gol expired Lokosi trljaju ruke, stižu milijuni! Ovi velikani žele Kačavendu, ali nešto se pita i Dinamo divider

No to je bilo samo Šukerovo obećanje kojeg se više ništa ne pita, a novi predsjednik Kustić ne želi dati taj novac, prenosi Bjelovarac.

Tako će cijeli teret financiranja novog Gradskog stadiona u Bjelovaru pasti na leđa grada Bjelovara, dok će se onaj u Ždralovima financirati uglavnom privatnim kapitalom.

gol expired Konačno se otvaraju svi stadioni u Turskoj, ali na utakmice se ne može s negativnim testom divider

''Grad Bjelovara je do sada uložio 4,5 milijuna kuna za izgradnju prvog igrališta s umjetnom travom u našoj županiji i samostalno je krenuo u realizaciju izgradnje novog stadiona koji će koštati dodatna 22 milijuna kuna. Sami smo u to krenuli i sami ćemo to završiti. Sve koji mogu pomoći pozivam da pomognu oko izgradnje stadiona u Ždralovima'', poručio je gradonačelnik Dario Hrebak.

Stadion NK Bjelovar trebao bi biti završen u svibnju iduće godine, a dobiti će tribinu od 1080 sjedalica od čega će biti 580 natkrivenih.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider