Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bio je brutalno iskren

Ibrahimović žestoko opleo po Englezima: "Liga vam je precijenjena", Unitedu poslao poruku koja se mnogima neće svidjeti

Zlatan Ibrahimović je dvije sezone nosio dres Manchester Uniteda s kojim je osvojio dva trofeja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon šokantnog poraza od Watforda (4:1), čelnici Manchester Uniteda bili su prisiljeni otpustiti Ole Gunnara Solskjaera. To je još jedan trener koji nije uspio vratiti United na stare staze slave nakon odlaska Sir Alexa Fergusona.

Zlatan Ibrahimović prokomentirao je zbivanja u Manchester Unitedu, ali i engleskoj Premierligi za koju tvrdi da je - precijenjena, prenosi engleski Guardian.

40-godišnji Ibrahimović igrao je za United između 2016. i 2018. godine, ali samo je jednu sezonu odradio na visokoj razini zbog teške ozljede koljena koju je pretrpio u travnju 2017. godine.

Unatoč tome, Ibra je sudjelovao u osvajanje dva trofeja, Liga kupa i Europske lige, tijekom svoje prve sezone na kultnom Old Traffordu.

gol expired Ibrahimović je naknadno kažnjen, ali se ne kaje za ono što je učinio: "Opet bih ga udario!" divider

Što se pak tiče današnjeg Uniteda, Ibra tvrdi da su zapeli u prošlosti.

"Previše se priča o prošlosti. Kada sam potpisao za United, rekao sam da se trebam usredotočiti na sadašnjost, ali kada se previše oslanjate na prošlost, to nije dobro. Morate razmišljati o sadašnjosti ili otići u bolnicu kako biste to izbili iz glave".

Iako brojni nogometni zaljubljenici englesku Premierligu smatraju najboljom ligom na svijetu, Zlatan ne dijeli njihovo mišljenje, barem ne u potpunosti.

"Kvaliteta lige je precijenjena na tehničkoj razini. Naravno, Premierliga ima različite kvalitete, a to su brzina i ritam igre. Možes biti najbolji igrač na svijetu, ali ako ne možeš podnijeti brzinu i ritam igre, onda tamo nećeš uspjeti", zaključio je švedski napadač koji trenutno nosi dres Milana.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider