Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nestvarne scene

VIDEO: Vlasti prekinule derbi Brazila i Argentine: Usred utakmice ušetali na teren i potjerali trojicu igrača

S velikog nogometnog derbija stižu nevjerojatne scene.

Nakon samo devet minuta igre, predstavnici brazilske vlasti prekinule su veliki derbi Brazila i Argentine koji se igrao na stadionu u brazilskom Recifeu.

Naime, predstavnici vlasti uletjeli su na teren i prekinuli utakmicu kako bi trojicu reprezentativca Argentine natjerali da napuste nogometni teren. Radi se o Cristianu Romeru, Giovaniju Lo Celsu i Emilianu Martinezu.

Brazilski nogometaši su ostali na travnjaku iščekujući rasplet ove situacije, a iz argentinske svlačionice samo je izišao Lionel Messi kako bi im objasnio što se događa.

No, čini se kako je ovo samo nastavak drame iz poslijepodnevnih sati kada je došlo do skandala jer su četvorica Argentinaca dobila zabranu igranja zbog lažiranja COVID protokola.

To su Emiliano Martinez, Emiliano Buendia, Giovani Lo Celso i Cristian Romero koji igraju u Premierligi, a oni su brazilskim vlastima rekli da nisu boravili na prostoru Engleske u zadnja dva tjedna.

Svemu je prethodio nevjerojatan skandal

Kada su Ministarstvo zdravstva i policija saznali za to, htjeli su deportirati spomenutu četvorku iz Brazila, ali su prekasno stigli u hotel, igrači su već otišli prema stadionu.

U isto vrijeme, brazilske vlasti bile su spremni dati dopuštenje argentinskim nogometašima da nastupe na utakmici, ali Ministarstvo zdravlja nije htjelo ni čuti za to.

Bili su uporni, krenuli su prema stadionu, ali su zapeli u velikoj prometnoj gužvi, zbog čega su kasnili na početak utakmice. Dolaskom na stadion, razgovarali su s predstavnicima CONEMBOL-a i nogometnog saveza Brazila koji su ih uvjeravali da se utakmica može nastaviti, kao i s predstavnicima nogometnog saveza Argentine.

No, predstavnici Ministarstva nisu htjeli na to pristati, uletjeli su na teren i prekinuli utakmicu u devetoj minuti susreta.

Trenutak prekida utakmice možete vidjeti ovdje.

CONEMBOL je tako objavio na svom Twitteru profilu da je utakmica suspendirana. Glavni sudac utakmice i delegat podnijet će izvještaj Disciplinskoj komisiji FIFA-e koja će odlučiti o daljnjim koracima.

Utakmica je otkazana!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider