Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Igrat ćemo 3-5-4-1"

VIDEO Urnebesna najava Hajdukove utakmice: "Ti, ti, ti, ti i vas četvorica čuvate Livaju"

U srijedu, 12. listopada, igrat će Tehničar Cvetkovec i Hajduk. Riječ je o utakmici šesnaestine finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa.

Tehničar Cvetkovec dočekuje Hajduk (Foto: Screenshot)

U obranu naslova pobjednika Kupa Hajduk kreće u srijedu, 12. listopada. Toga dana Splićane će ugostiti Tehničar Cvetkovec, osvajač Kupa Koprivničko-križevačke županije, koji se naveliko priprema za dolazak Majstora s mora.

Ulaznice za ovu feštu u Podravini već su u prodaji i može ih se kupiti na velikom broju prodajnih mjesta u sjevernoj Hrvatskoj (Koprivnica, Ludbreg, Prelog, Varaždin, Kotoriba, Bjelovar, Križevci, Virovitica, Čakovec, Pitomača, Rovišće...).

Očekuje se prava pučka veselica, a domaćine je na jednom od treninga posjetio hrvatski komičar Aleksandar Lazić i tom su prilikom napravili specifičnu najavu utakmice.

Lazić je pokazao posebne kopačke i održao motivirajući govor igračima.

"Igrat ćemo 3-5-4-1", rekao je, na što ga je prekinuo netko od igrača.

"Zar nije to previše?"

"Pa tko će ti to brojiti? Mi smo slabiji, može nas biti više", odgovorio je i predstavio taktiku:

"Ti, ti, ti, ti i vas četvorica čuvate Livaju. Ne da ne smije loptu dobiti nego ne smije sunca vidjeti. Slavek, dok je gužva, ti se samo ruši u šesnaestercu, sudac će svirati penal, ja sam sve dogovorio s njim, prodavao sam mu odojke. Ali ne u našem šesnaestercu, nego u njihovome."

Iz Tehničara poručuju da su priredili bogat program, pozivajući sve ostale da se poslije utakmice ostanu okrijepiti uz jelo i piće.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider