Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zakačili se oko lopte

VIDEO Treneri Gorice i Hajduka brutalno se potukli na oči juniorima, prekid trajao 12 minuta

Poslije nešto manje od sat vremena igre juniorsku utakmicu Gorice i Hajduka na 12 minuta prekinula je tučnjava Svena Raića i Ivice Roguljića te Marijana Budimira.

Tučnjava na utakmici Gorice i Hajduka (Foto: Screenshot)

Utakmicu juniorskih momčadi Gorice i Hajduka (1:0) prekinula je velika tučnjava koju je započeo trener domaćih Sven Raić. Došetao je do klupe Bilih kako bi pokupio loptu koja je ostala u igri, gostujući pomoćni trener Ivica Rguljić snažno ju je bacio prema njemu nakon čega su se "pošaketali“.

Izbila je brutalna tučnjava, a prekid je trajao 12 minuta. Epilog je bilo isključenje domaćeg trenera Svena Raića, Hajdukovog trenera golmana Ivicu Roguljića te Marijana Budimira:

gol expired KVIZ: Koliko dobro poznajete dva ovotjedna velika HNL derbija divider

"U prekidu igre trener Sven Raić krenuo je prema klupi Hajduka po zadržanu rezervnu loptu za igru gdje mu gostujući pomoćni trener Ivica Roguljić snažno baca u predio tijela te dolazi do fizičkog sukoba i obostranog udaranja rukama o predio glave“, objasnio je sudac Patrik Pavlešić iz Duge Rese.

Prekid trajao 12 minuta

Za Budimira pak kaže:

"Isključio sam ga zbog fizičkog sukoba, udaranja rukama u glavu glavnog trenera Svena Raića".

Delegat Robert Balen je izvijestio:

"U svezi s incidentom i prekidom od 12 minuta utakmice što je i u konačnici nadoknađeno. U 60 minuti dolazi do napuštanja tehničkog prostora domaćeg trenera S.R. prema klupi HNK Hajduka i fizičkog naguravanja i udaranja s glavnim i pomoćnim trenerom. U prekidu igrači jedne i druge momčadi smiruju i naguravaju se obostrano. Redarska služba je naposljetku uspjela osigurati nastavak utakmice. Po završetku utakmice igrači obiju momčadi napustili su mirno teren za igru".

Snimku incidenta pogledajte OVDJE

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider