Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"To njima ide na dušu"

Bjelica o Ivanu Bebeku: "Sve je predimenzionirano, tražimo skandale gdje ih nema..."

Ove nedjelje Osijek dočekuje Hajduk u 11. kolu HT Prve lige u Gradskom vrtu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uoči nedjeljenog susreta s Hajdukom u sklopu 11. kola HT Prve lige, trener Osijeka Nenad Bjelica odgovarao je na pitanja novinara o splitskoj momčadi, ali i sucu Ivanu Bebeku zbog sporne snimke koja se pojavila u medijima.

Disciplinska komisija još nije odlučila kako će kazniti Bebeka, ali je odlučeno da će hrvatski sudac biti suspendiran do donošenja konačne odluke, objavio je danas HNS.

Trener Osijeka komentirao je Bebekov slučaj prije nego što je javno obznanjena odluka o suspenziji hrvatskog suca.

"Mislim da je to sve predimenzionirano. Mi smo takvi, tražimo skandale gdje ih nema. Kada bi izlazilo u javnost sve što se govori u ložama na stadionu, onda bi nekima doživotno zabranili nogometno djelovanje. Ovo je ružan napad na najboljeg hrvatskog suca", rekao je Bjelica pa dodao.

"Bez obzira na to što smo dvije zadnje utakmice s njim izgubili, on nije imao ulogu u tome. Ovako možemo samo izgubiti jednog kvalitetnog suca u hrvatskom nogometu. Za mene je to jako ružno, ali očito to odgovara nekim interesnim skupinama. Kao što im je odgovaralo rušiti sudačku organizaciju u određenom trenutku", kazao je trener Osijeka pa zaključio.

"Neka njima to ide na dušu".

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider