Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Osigurali "europsko proljeće"

Krznar nakon Genka: "Bod smo dobili, a tražili smo tri. Dat ćemo sve od sebe da uzmemo bod u Londonu"

S bodom protiv Genka na Maksimiru, Dinamo je osigurao proljeće u Europi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Dinama i Genka odigrali su 1:1 u susretu 5. kola Europske lige na Maksimiru i tako sigurno osigurali "europsko proljeće". No, tek će nakon posljednjeg kola biti poznato hoće li nastaviti svoj put u Europskoj ili pak Konferencijskoj ligi.

Nakon utakmice pred novinare je izašao trener Damir Krznar koji je bio zadovoljan igrom u prvom poluvremenu, ali, kako kaže, dogodio se energetski pad u drugom dijelu.

"Prvo poluvrijeme je bilo izuzetno dobro, energetski i trkački. Radili smo dobar pritisak, njihova linija je bila jako visoko. Tražili smo tu dubinu, posebno preko Menala i Oršića. Naravno da su i oni korigirali svoju zadnju liniju, povukli se niže", rekao je pa nastavio.

gol expired Pogledajte što je Arijan Ademi učinio po izlasku s terena: Dokazao da je pravi kapetan, a Boysi ga nagradili ovacijama divider

"Dogodio se mali energetski pad, pokušali smo to nadoknaditi izmjenama, ali nismo dobili ono što smo htjeli. Opet smo imali dvije, tri šanse".

Može li Dinamo osigurati proljeće u Europskoj ligi?

Ukupno glasova:

U posljednjih desetak minuta susreta krenuli su na sve ili ništa.

gol expired Kako su igrali: Četvorica Dinamovih igrača iznad prosjeka, oduševili džoker s klupe i mladi stoper divider

"Bilo je dosta pragmatičnosti zadnjih deset minuta, pokušali smo preskakati igru, ali nismo ni tako uspjeli zabiti pogodak. Bod smo dobili, tražili smo tri. Ali ostaje nam ta još jedna utakmica, treba nam taj jedan bod i sigurno da ćemo dati sve od sebe da ga osvojimo", zaključio je.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider