Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Oglas

SuperSport postaje službeni partner UEFA Europske lige i UEFA Europske konferencijske lige

SuperSport, vodeća tvrtka za sportsko klađenje u Hrvatskoj, pridružuje se listi brendova u vlasništvu britanske tvrtke Entain koja je partner UEFA Europske lige i UEFA Europske konferencijske lige. Brend SuperSport bit će vidljiv na svim utakmicama UEFA Europske lige i UEFA Europske konferencijske lige koje će se igrati u Hrvatskoj.

PR (Foto: Pixsell)

Čelnici SuperSporta ne kriju zadovoljstvo postignutim dogovorom i širenjem mreže sponzorstva koje sad obuhvaća i europska nogometna natjecanja.

„Nakon preuzimanja naslovnog pokroviteljstva hrvatskih nogometnih natjecanja, iznimna nam je čast biti dio partnerstva ovih velikih UEFA-inih europskih klupskih natjecanja. Ne sumnjamo da će ovo partnerstvo otvoriti niz uzbudljivih prilika za rast i razvoj na brojnim poljima“, izjavio je član Uprave SuperSporta Goran Đurić.

Kroz sponzorstvo se naglašava predanost Entaina, a time i SuperSporta, ka razvoju sporta, kao i odgovornog igranja.

PR PR (Foto: PR)

„Izrazito smo ponosni što smo službeni partner UEFA Europske lige i UEFA Europske konferencijske uz druge velike brendove te smo zahvalni našoj matičnoj tvrtki Entain na podršci i povjerenju. Ovim se partnerstvom otvaraju mogućnosti za stjecanje neprocjenjivog iskustva koje se može primijeniti kako bismo poboljšali našu ponudu i prilagodili proizvode potrebama naših igrača, ali istovremeno vodili brigu o odgovornom igranju”, dodao je član Uprave SuperSporta Radim Haluza.

Od kraja 2022. godine SuperSport se nalazi u većinskom vlasništvu jedne od najvećih svjetskih tvrtki za igre na sreću, Entain. Stalnim ulaganjima u inovacije, razvoj poslovanja, ali i domaćeg sporta SuperSport konstantno utvrđuje svoju poziciju tržišnog lidera.

Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno.
Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider