Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dragulj hrvatskog nogometa

Stigla bombastična ponuda za Biuka: Jakobušić samo odmahnuo rukom!

U dresu Hajduka je u 15 nastupa zabio tri gola i dodao tri asistencije, a igrao je i za U-21 reprezentaciji na Euru ove godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajdukov Stipe Biuk je uz Joška Gvardiola najveći dragulj hrvatskog nogometa. Biuk ima 18, a Gvardiol 19 godina i on već vrijedi 19 milijuna eura.

S druge strane Biuk prema Transfermarktu vrijedi četiri milijuna eura. Naravno, vrijedi on i puno više, no cijena je sasvim u redu jer ima tek 15 nastupa za prvu momčad Bijelih.

gol expired Hajduk prodaje Diamantakosa? Pojavio se klub koji ga želi kupiti, na Poljudu ništa nije pokazao divider

Skauti brojnih europskih velikana pozorno prate nastupe mladog Splićanina u HNL-u, a protiv Gorice ga je gledao i Manchester City. Prema pisanju Sportskih novosti, na Poljud je stigla i službena ponuda od osam milijuna eura, ne zna se tko je to ponudio, ali na stolu je bilo osam milijuna eura i bonusi. Da se taj transfer realizirao iznos bi prešao deset milijuna eura i možda srušio rekordni transfer Nikole Vlašića u Everton, no Lukša Jakobušić je samo odmahnuo rukom.

Biuka žele Dortmund, Milan, Juventus, Sevilla, Wolverhampton i mnogi drugi klubovi, ali Hajduk ga želi zadržati bar još jednu sezonu u kojoj bi možda postao i reprezentativac Hrvatske, a nakon toga cijena bi sigurno narasla.

gol expired Hajduk ga je prodao za 2.200.000 eura, a sad se pridružio Stojanoviću u Empoliju divider

U dresu Hajduka je u 15 nastupa zabio tri gola i dodao tri asistencije, a igrao je i za U-21 reprezentaciji na Euru ove godine.

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider