Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
neočekivan transfer

Službeno: Hajduk raskinuo s mađarskim reprezentativcem i poslao ga u Osijek

Gyurcsó je za Bijele potpisao u siječnju 2018. godine u transferu iz poljskog Pogona.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mađar Ádám Gyurcsó više nije igrač Hajduka. Bijeli su raskinuli ugovor s njim i poslali ga Osijeku zadnjeg dana prijelaznog roka u HNL-u.

''HNK Hajduk i NK Osijek postigli su dogovor o transferu 29-godišnjeg krilnog napadača Ádáma Gyurcsa.

Gyurcsó je za Bijele potpisao u siječnju 2018. godine u transferu iz poljskog Pogona. Za Hajduk je odigrao ukupno 74 službene utakmice, a pri tom je postigao 15 pogodaka i upisao 16 asistencija. Debitirao je protiv Slaven Belupa 24. veljače 2018. godine, a posljednji nastup upisao je prije nešto više od dva tjedna protiv Osijeka.

gol expired Barakude u problemima: Ako se trojica zaraze ne mogu na Olimpijske igre, a domaćini ih smjestili sa zaraženima divider

Adamu želimo puno sreće u nastavku karijere!'', objavio je Hajduk na službenim stranicama.

Povremeni mađarski reprezentativac prema Transfermarktu vrijedi 1,5 milijuna eura, a nije poznato koliko je Hajduk zaradio njegovim odlaskom u Slavoniju.

Mađar je znao odigrati jako dobro za Hajduk u HNL-u, a zadnjih mjeseci nije bio u najboljoj formi.

Gyurcsó je u kolovozu 2019. završio na posudbi u Puskas Akademiji, a prije posudbe upisao je 55 nastupa za Bijele i uz to dodao 12 golova i 14 asistencija.

Nakon povratka na Poljud dosta je pao u formi, a u Osijeku će se pokušati vratiti u formu kao iz najboljih dana u dresu Hajduka.

Raskinuo ugovor?

Osijek je na službenim stranicama spomenuo da je Mađar raskinuo ugovor s Bijelima, a navodno je otišao besplatno. Hajduk bi za njega trebao dobiti određene bonuse koji su stvar dogovora između Hajduka i Osijeka.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider