Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Transfer života

Sky Sports: Juranović seli u otočkog velikana, procurio iznos koji će Legia dobiti za hrvatskog reprezentativca

Hrvatski reprezentativac potvrdio je suigračima kako nema ništa protiv promjene sredine ovo ljeto, a njegov klub će fino zaraditi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zagrebački Dinamo u utorak je s ukupnih 2:1 protiv Legije Varšave potvrdio plasman u doigravanje za Ligu prvaka.

Time je posljedično izbio Poljacima 5.000.000 eura, toliko su Modri naime osigurali plasmanom u posljednje kolo kvalifikacija za ulazak u europsku elitu pa su jučerašnji suparnici Modrih, izgleda, lovu odlučili namiriti prodajom Josipa Juranovića.

gol expired Poljaci se obrušili na hrvatskog reprezentativca nakon ispadanja iz Lige prvaka: "Juranoviću, zašto?" divider

Još krajem prošlog mjeseca pisalo se o interesu uglednog Celtica za bivšeg Hajdukovog kapetana i aktualnog hrvatskog reprezentativca, a sad Sky Sports donosi novi detalj i tvrdi kako je ponudio Legiji 3.000.000 eura za igrača koji je prije godinu dana stigao iz Splita za 400.000 eura.

O njegovoj mogućoj prodaji već se dugo priča u prostorijama klupske uprave, a neuspješan plasman u Ligu prvaka ubrzao je i konkretizirao rasprave. Poljski mediji s insajderskim informacijama iz kluba tvrde kako je Jura suigračima u privatnim razgovorima potvrdio kako ne bi imao ništa protiv promjene sredine ovo ljeto.

gol expired Juranović: "Neće mi biti dosadno pokraj Oršića, ali on nije najbolji Dinamov igrač, jer ako njemu krene..." divider

Celtic već duže traga za desnim braničom, prvi pick bio im je igrač Royal Antwerpa Aurelio Bute, ali Belgijci su tražili previše. Čak 6.000.000 eura. Celtic je odmahnuo rukom i okrenuo Legijin broj, koja će dati zeleno svjetlo na spomenutu ponudu jer je 500.000 eura viša od njegove aktualne vrijednosti na Transfermarktu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider