Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nevjerojatno...

Samo u Hrvatskoj: Na nogometnoj utakmici isključen fotoreporter jer je vrijeđao gostujućeg trenera!

Nevjerojatna scena dogodila se ove subote u Sinju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U sklopu 16. kola Druge HNL ove subote su se u Sinju sastali domaći Junak i zagrebački Rudeš. Dvoboj je završio rezultatom 0:2, gosti su odnijeli sva tri boda s kojima su nastavili svoju odličnu seriju dok su Sinjani ostali prikovani za dno ljestvice.

No, utakmica neće ostati upamćena po jednom od dvaju pogodaka ili crvenom kartonu kojeg je dobio igrač Rudeša već po nesvakidašnjoj situaciji koja se dogodila pred kraj prvog poluvremena.

Naime, u 44. minuti je sudac Patrik Kolarić udaljio s terena jednog fotoreportera zbog vrijeđanja gostujućeg trenera Marija Carevića.

Delegat utakmice Josip Pulić u svom izvješću je napisao:

"U 44. minuti utakmice nakon postignutog gola za vodstvo gostujuće momčadi 0:2 udaljen je od strane sudaca fotoreporter zbog vrijeđanja gostujućeg trenera gospodina Marija Carevića riječima 'a jesi sada sretan seljačino nepristojna'."

Carević je 10 minuta prije ove scene dobio žuti karton zbog prigovora na jednu sudačku odluku i to zapravo nije ništa sporno, treneri odnedavno dobivaju kartone baš kao i igrači. Međutim, ovo da jedan fotoreporter vrijeđa trenera i da ga sudac isključi s utakmice zbog toga - e to se baš i ne viđa često...

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider