Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poznat problem

Ronaldo već počeo živcirati suigrače: Nisu zadovoljni promjenama koje je uveo u svlačionicu

Portugalski superstar ponaša se kao da je klub njegov i suigrači to sve teže podnose.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cristiano Ronaldo efekt je popustio, sprdaju se ovih dana otočki novinari koji nisu skloni Manchester Unitedu. Crveni vragovi sjajno su otvorili po povratku svog portugalskog superstara, međutim sad su malo usporili i izgubili su tri od zadnje četiri utakmice.

Konkretan problem, odnosno što se u međuvremenu dogodilo da je toliko izbacilo United iz forme još se ne zna točno, ali britanski novinari nagađaju kako su razlog promjene u formi, promjene koje je Ronaldo uveo u klub.

gol expired United s Ronaldom pao na svom terenu: City u gostima pobijedio Chelsea divider

Naime, Ronaldo je odmah po povratku u klub šefovima kuhinje u Unitedovom centru za trening Carrington izdiktirao novi jelovnik. Na njemu više nema ugljikohidrata, sokova, a slatkiše više nitko praktički ni ne spominje.

Ronaldo obožava bakalar na salatu, tradicionalno portugalsko jelo u kojem vjerojatno uživa još samo Bruno Fernandes, međutim ostali suigrači ne mogu ga smisliti.

"Ti si nogometaš, a ne nutricionist“, navodno gunđaju njegovi suigrači.

"Ronaldo obožava hobotnicu, ali ostatak momčadi ne baš. Ovisan je o proteinima i avokadu pa mu kuhari često izlaze u susret na opće razočaranje ostalih igrača u Unitedovoj svlačionici. Također, tražio je od svojih suigrača da se odreknu pudinga koji tradicionalno jedu poslije ručka u petak", otkrio je neimenovani izvor iz svlačionice.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider