Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NEVJEROJATNO

Ronaldo se oglasio nakon što je bacio traku i napustio utakmicu u Beogradu, poruka je jasna

Portugal je vidno oštećen na gostovanju u Srbiji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U najzanimljivijoj utakmici subotnjeg programa europskih kvalifikacija za odlazak na Svjetsko nogometno prvenstvo koje će se igrati u Kataru 2022. godine Srbija i Portugal su u skupini A igrali 2:2 (0:2).

gol expired Portugal i Cristiano Ronaldo pokradeni u Beogradu: Kako to sudac nije vidio?! divider

Portugal je stigao do velike prednosti u prvom poluvremenu s dva gola glavom Dioga Jote (11, 36), no Srbija je u nastavku uspjela spasiti bod i uz obilatu sudačku pomoć. Već u prvoj minuti nastavka Aleksandar Mitrović (46) je smanjio na 1:2 no nizozemska sudačka postava propustila je označiti zaleđe u kojemu se prethodno nalazio asistent Radonjić. Na 2:2 poravnao je Kostić (60) iz lijepe akcije, da bi u sudačkoj nadoknadi suci još jednom teško oštetili Portugal.

Ronaldo napustio teren i bacio traku

Cristiano Ronaldo je u utrci za loptom bio brži od vratara Dmitrovića te poslao loptu prema praznoj mreži. Srpski stoper Stefan Mitrović izbio je loptu nakon što je ona prešla gol-liniju te je Portugal trebao povesti sa 3:2, no suci nisu označili pogodak već je glavni djelitelj pravde Makkele čak pokazao i žuti karton Ronaldu zbog prigovora.

Ronaldo je bio vidno razočaran i uvjeren da je lopta prešla crtu... Napadač Juventusa nije htio nastaviti utakmici, bacio je traku na teren Marakane i napustio igru prije završetka utakmice.

Jutro nakon sjajni Portugalac je poslao poruku na Instagramu.

gol expired Borci veličaju Francisa Ngannou nakon nokauta protiv Miočića: ''Bilo je gadno i brutalno" divider

''Biti kapetan Portugala jedna je od najvećih ponosa i privilegija u mom životu. Dajem i uvijek ću dati sve od sebe za svoju zemlju. Ali postoje teški trenuci s kojima se treba nositi, pogotovo onda kada osjećate da je cijela nacija oštećena. Treba podići glavu i suočiti se sa sljedećim izazovom'', napisao je Ronaldo, a objava je u osam sati skupila skoro četiri milijuna lajkova.

 

VIDEO Ngannou nokautirao Miočića

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider