Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ne opet

Slatki život s dvije djevojke Ronaldinhu došao na naplatu, ili će platiti ili opet mora u zatvor

Brazilska nogometna legenda Ronaldinho opet se nalazi u problemu i prijeti mu čak i nova zatvorska kazna.

Galerija Priscilla Coelho (Foto: Facebook) Beatriz Sousa (Foto: Instagram)

Nema mira u životu Ronaldinha. Iz Brazila stiže vijest kako do 1. prosinca mora uplatiti novac bivšoj djevojci Priscilli Coelho ili mu prijeti zapljena imovine, čak i odlazak u zatvor. Brazilska nogometna legenda upozorena je na to nakon što je jedva locirana, sada se trenutno nalazi u Dubaiju.

Podsjetimo, Ronaldinho se prije tri godine planirao oženiti ni manje ni više nego s obje djevojke s kojima je tada živio u Rio de Janeiru. Druga djevojka bila je Beatriz Sousa.

Ta je vijest zabavljala brazilske medije 2018. godine, a vjenčanje se, naravno, nije dogodilo jer je poligamija zabranjena u Brazilu, a predviđena kazna za nju je šest godina zatvora.

Spomenuta Priscillia Coelho tužila je Ronaldinha u prosincu te godine za nasilje, a medijima je ispričala sve o vezi s nogometnom legendom i još jednom ženom. Coelho traži da joj Ronaldinho isplati svotu koju je uložila u zajednički život od 2012. do 2018. godine, a potvrdu svojih potraživanja dobila je na sudu.

Podsjetimo, Ronaldinho je već bio u zatvoru, i to u Paragvaju jer je u tu zemlju ušao s lažiranom putovnicom prije godinu i pol dana. Na njoj je pisalo da su brat i on Paragvajci, a to nije bilo teško za razotkriti tamošnjoj policiji.

U zatvoru je proveo nekoliko mjeseci, proslavio je čak i 40. rođendan, a onda je premješten u hotel, gdje je ostatak kazne proveo u kućnom pritvoru.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider