Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
polako, ali sigurno

Otkrivene Realove karte: Modriću još manje minuta, stižu velika pojačanja, ali ne tako brzo

Real Madrid bit će odsutan s nogometnog tržišta ove i početkom iduće godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je kraj prijelaznog roka još jako daleko, za što je "zaslužna" pandemija koronavirusa, Real Madrid već je odavno odlučio da neće nikoga kupovati ovog ljeta odnosno jeseni. Razlog je vrlo jednostavan, a to je ljeto 2021. godine kada Kraljevi pripremaju dva kraljevska transfera.

Kylian Mbappe i Paul Pogba dvojica su nogometaša koje Zinedine Zidane i predsjednik Florentino Perez žele vidjeti u bijelom dresu te će napraviti sve što je potrebno da to i ostvare. To uključuje i mogućnost da nova nadolazeća sezona prođe bez trofeja.

Uprava Reala i trener Zidane zaključili su da im se aktualna momčad sastoji od iskusnih igrača i mladih, velikih talenata koji tek trebaju stasati u velike igrače. Tih je mladih igrača mnogo te upravo zbog toga Real Madrid ne treba ništa kupovati, već će radije štedjeti novac za dva velika transfera iduće sezone.

gol expired U Realu opet ljuti na svoju najskuplju zvijezdu u povijesti: Nije napravio što i Modrić divider

Cilj Kraljeva ove godine, kao i početkom iduće kada počinje zimski prijelazni rok, jest prodati sve nepotrebne igrače kako bi se sakupio novac za spomenuti dvojac. James Rodriguez već je prodan, kao i Achraf Hakimi, a tu je još nekoliko igrača koji bi trebali otići i donijeti u klupsku blagajnu osjetnu svotu novca.

Tko je na prodaju?

Tu se prije svega misli na Garetha Balea, Borju Mayorala, Mariana Diaza, Lucasa Vazqueza i Sergija Reguilona. Svi oni zajedno mogli bi u donijeti oko 100 milijuna eura, što bi bilo dovoljno za kupnju Pogbe.

Za Mbappea se već štedi naveliko te se ne isključuje mogućnost prodaje neke velike zvijezde idućeg ljeta kako bi se namirio veliki transfer po mnogima budućeg najboljeg nogometaša svijeta. Njemu ugovor s PSG-om istječe u ljeto 2022. godine i već idućeg ljeta PSG će se morati boriti za produljenja ugovora, ali i u odbijanju brojnih ponuda koje će se slijevati.

gol expired Velika vijest za europske MMA fanove koji jedva čekaju vidjeti Khabiba u akciji divider

Kada je Luka Modrić u pitanju, španjolski mediji vide ga u još manjim dozama na travnjaku ove sezone. Razlog je Martin Odegaard, sjajni 21-godišnji norveški veznjak, koji bi s našim kapetanom trebao dijeliti minutažu u Realu.

Odegaard je vraćen s posudbe iz Real Sociedada, gdje je odradio sjajnu sezonu, te Zidane očekuje njegovu eksploziju već ove sezone. Modrić je ušao u posljednju godinu ugovora s Kraljevima, nakon koje će vrlo vjerojatno napustiti klub u čijem je dresu osvojio četiri naslova klupskog prvaka Europe te postao najbolji nogometaš svijeta 2018. godine.

gol expired Navijači Bayerna napadaju klub zbog Perišića: ''Nitko ga neće uspjeti zamijeniti'' divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider