Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
dinamo izgubio vrh

Željko Kopić zabrinuo: "Oršić mi je rekao da nije dobro. Cilj je da budemo prvaci"

Željko Kopić je izgubio važnu utakmicu na klupi Dinama. Osijek je bio bolji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U sklopu 25. kola HNL-a Osijek je na svom stadionu pobijedio Dinamo 1:0 golom Antonija Mancea. Slavonski prvoligaš zauzeo je prvo mjesto na 75. rođendan kluba.

Poslije utakmice trener Dinama Željko Kopić dao je svoje mišljenje.

''Kontrolirali smo utakmicu kroz prvo poluvrijeme. U drugom sam osjetio da smo počeli padati. Pokušali smo Andrićevim ulaskom nešto napraviti. Imali smo neke situacije u kojima smo trebali bolje reagirati.

Primili smo pogodak, treba Osijeku čestiati na pobjedi. Imali smo nekakvih par situacija, baš je u detalju utakmica otišla na drugu stranu. Moji igrači su išli punom snagom. Osijek je iskoristio svoju priliku, to je to'', rekao je Kopić pa objasnio vađenje Oršića.

gol expired VIDEO Bjelica uzeo kolica iz trgovine i "zapalio" svlačionicu nakon Dinama divider

Oršić se nije osjećao dobro

''Odlučio se Osijek na 5-4-1 kako bi osvajao lopte u sredini. Mi smo u prvom poluvremenu držali situaciju, htjeli smo u drugom pojačati pritisak, nismo uspjeli. Oršić je osjetio slabost pa smo ga zamijenili, rekao je već da se ne osjeća dobro'', otkrio je Kopić pa za kraj dodao.

gol expired Delije razvile koreografiju u bojama Ukrajine koja je sve zbunila, makljaže u Beogradu između navijača i igrača divider

''Moramo biti maksimalni, pravi i u nastavku sezone. Sada nemamo europskih utakmica. Malo ćemo se osvježiti, vjerujem da ćemo u nastavku sezone biti dobri. Apsolutno vjerujem da ćemo biti prvaci, to je klupski cilj.''

VIDEO Gol Mancea za pobjedu Osijeka

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider