Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Liga nacija

Procurio sastav Francuske za Hrvatsku: Igrat će u sustavu 3-5-2, Mbappe se vraća u udarnu momčad

Francuski mediji tvrde kako bi od prve trebali startati Mbappe, Maignan i Clauss, između ostalih...

Dider Deschamps (Foto: Afp)

Izbornik Vatrenih Zlatko Dalić izdiktirao je cijeli sastav večer uoči utakmice Francuske i Hrvatske u Ligi nacija, a tamošnji mediji uzvratili su uslugu provalivši sastav Pijetlova za ovaj susret.

Mogući dres hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Kataru Vatreni se opraštaju od popularnog dresa: Evo koja je ideja novog dizajna dresova za Svjetsko prvenstvo divider

Tvrde kako će se za posljednji ovolipanjski ispit Didier Deschamps vratiti na sustav 3-5-2 s Kylianom Mbappeom, Jonathanom Claussom i Mikeom Maignanom.

Čudesni Mbappe trebao bi se vratiti u udarnu momčad Francuske za današnji ogled s Vatrenima na Stade de Franceu. Bit će mu ovo tek drugi start u plavom dresu u četvrtoj utakmici u ovom izdanju Lige nacija.

gol expired Što se događa s Francuzima? Vatrene dočekuju bez pobjede u Ligi nacija divider

Startat će, jasno, u vrhu napada u društvu Wissama Ben Yeddera ili Antoinea Griezmanna i to je jedina dvojba za današnji susret koju Deschamps navodno još ima, prenose francuski mediji.

Tri stopera ispred Maignana

Mike Maignan, koji je branio i u Splitu, ponovo će stati na gol Les Bleuesa, a na bokovima bi trebali ordinirati Jonathan Clauss i Lucas Digne. Jules Koundé, Ibrahima Konaté i Persnel Kimpembe trebali bi činiti trojac središnjih braniča ispred bloka u vezom redu, koji će držati Matteo Guendouzi i Adrien Rabiot.

Josip Brekalo Brekalo ima poseban motiv protiv Francuske: " Za Pariz me vežu najljepše uspomene" divider

Cristopher Nkunku, koji je bio jedan od najopasnijih francuskih igrača u našem prvom ogledu u Splitu, ponovo će biti glavni kreator u vezom redu francuske reprezentacije.

Moguća momčad Francuske:

Maignan - Koundé, Konaté, Kimpembe - Clauss, Digne - Guendouzi, Rabiot - Nkunku, Ben Yedder (Griezmann), Mbappe.

Francuska Francuska (Foto: Screenshot)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider