Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jao, jao...

Procurile šokantne fotografije: Huligani Nice davili igrače Marseillea, posljedice su jasno vidljive

Francuzi su u nedjelju navečer u nevjerici promatrali što se događa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Za kraj trećeg kola Ligue 1 bila je predviđena utakmica susjeda s Azurne obale: Nica - Marseille.

Taj susret započeo je u najavljenom terminu ove nedjelje, od 20:45, ali nije dovršen, prekinut je u 74. minuti nakon upada domaćih navijača u teren. S južne tribine stadiona Allianz Riviera uletjelo je nekoliko desetaka Nicinih navijača koji su se željeli obračunati s gostujućim nogometašima.

Prethodno je, za vrijeme trajanja utakmice, atmosfera bila prilično nalektrizirana budući da su navijači Nice raznim predmetima gađali igrače Marseillea. U prvom poluvremenu je njihova meta bio vratar Mandanda, a u drugom svaki igrač koji je došao izvesti korner.

gol expired Skandal u Francuskoj: Navijači uletjeli na teren, prekinuta utakmica Nica - Marseille! divider

Na njihovo ponašanje u jednom je trenutku reagirao ponajbolji igrač Marseillea, Dimitri Payet, vrativši im jednu bocu na tribinu. Poslije toga su se spustili na travnjak s ciljem da se obračunaju s njim i suigračima.

Ipak su uspjeli doći do igrača

Premda su prvi izvještaji iz Francuske govorili kako su zaštitari i policija spriječili huligane u njihovoj nakani da se fizički obračunaju s nogometašima, u tome ipak nisu u potpunosti uspjeli. Naime, pojavile su se fotografije Marseilleovih igrača gdje se jasno vide posljedice davljenja od strane huligana...

Dodajmo kako je utakmica prekinuta, sudac ju je registrirao rezultatom 1:0 za Nicu koja je od 49. minute bila u prednosti nakon pogotka Kaspera Dolberga, ali na tome sigurno ova priča neće stati. Sad je na potezu Francuski nogometni savez koji će zasigurno žestoko kazniti Nicu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider