Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
što vi mislite?

Uz pomoć VAR-a poništio jedanaesterac na Rakitiću: Javnost podijeljena nakon zanimljive sudačke odluke

U 11. minuti prvog poluvremena Brych je pokazao na bijelu točku u korist Barcelone zbog prekršaja na Rakitiću, no nakon pregledavanja snimke se predomislio.

Fred starta na Rakitića (Screenshot)

Igrala se 11. minuta prvog poluvremena uzvratne utakmice između Barcelone i Manchester Uniteda, u kojoj je engleska momčad jurila novo čudo u Ligi prvaka. Lopta je u kaznenom prostoru išla na Ivana Rakitića, a na njegovu nogu je startao Fred.

Sudac Felix Brych je odmah pokazao na bijelu točku, ali je iz VAR sobe dobio uputu da provjeri svoju odluku. Nakon pregledavanja Brych je poništio odluku i pokazao da nema jedanaesterca.

Rakitić je nakon toga spustio štucnu i pokazao sucu otisak čepova s Fredove kopačke na svojoj nozi, ali ništa nije pomoglo.

Društvene mreže su eksplodirale, a navijaču su postavili logično pitanje: čemu služi VAR ako ovo nije jedanasterac? Naravno, ima i onih koji smatraju da je sudac donio ispravnu odluku...

Srećom, ovaj propust nije utjecao na konačni ishod utakmice, jer je Lionel Messi osam minuta kasnije, s dva pogotka u razmaku od četiri minute riješio pitanje pobjednika.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider