Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"On je poput koze"

Skandal u Real Madridu ima novi nastavak: Perez uvredama počastio Gutija i Luisa Figa

Španjolska javnost bavi se kontroverznim izjavama predsjednika Real Madrida za bivše igrače.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Španjolska javnost i dalje se zabavlja s eksplicitnim izjavama predsjednika Real Madrida Florentina Pereza, koji je u tajno snimljenom razgovoru blatio bivše igrače i zaposlenike kluba.

Sada je El Confidencial objavio sedmi dio audiozapisa u kojima predsjednik Real Madrida kritizira i blati dva bivša igrača kraljevskog kluba, Gutija i Luisa Figa.

Tako je u listopadu 2012. godine snimljen razgovor u kojem je Florentino Perez nazvao Gutija šupkom. 

"Guti je šupak. On je poput koze, sam je sebi najveći neprijatelj. SER je zaposlio budalu. Neće im to uspjeti, nije on sposoban za to", kazao je Perez za Gutija, koji je tada dobio posao komentatora.

gol expired Izraelski klub otkazao utakmicu s Barcelonom iz političkih razloga: Poznati su po radikalnim navijačima divider

Luis Figo, koji je u kraljevski klub pristigao iz redova najvećeg rivala Barcelone u transferu vrijednom čak 60 milijuna eura, nikako nije bio po volji Perezu.

"Figo je jedan od igrača koji unosi nered u svlačionicu. Bio je ku**in sin, kao i Raul. Njih dvojica su bila najgora", rekao je Perez.

Podsjetimo, predsjednik Reala raskinuo je ugovor s portugalskim igračem 2005. godine, a on je tada kao slobodan igrač potpisao za milanski Inter, dok je Guti napustio redove madridskog kluba 2010., samo godinu dana nakon što se Perez vratio na funkciju predsjednika.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider