Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
potresno

VIDEO Objavljena šokantna snimka napravljena prije kobnog leta u kojem je poginuo Emiliano Sala

Emiliano Sala poginuo je prije tri i pol godine, a sad je objavljena snimka napravljena prije kobnog leta.

Emiliano Sala (Foto: Screenshot)

Argentinski nogometaš Emiliano Sala poginuo je tragično u siječnju 2019. godine u avionskoj nesreći. Njegova smrt bila je medijski vrlo popraćena, a sad je tri i pol godine od njegove smrti BBC objavio šokantnu snimku.

Sala je dogovorio transfer iz Nantesa u Cardiff za oko 15 milijuna funti. Ukrcao se na privatan zrakoplov, međutim iznad Engleskog kanala se srušio i izgubio život. Tijelo mu je pronađeno tek dva tjedna kasnije, a BBC je sad objavio posljednju snimku Sale i njegovog pilota Davida Ibbotsona uoči kobnog leta.

Pilot i on snimljeni posljednji put

Obojica su prije leta imali crne slutnje, pilot nije bio siguran treba li uzletjeti jer mu nije izgledao sigurno i želio je intervenciju:

"Letio sam i samo sam čuo 'boom'. Sve je izgledalo okej, ali takva situacija ti privuče pažnju. Ovaj avion mora nazad u hangar", povjerio je Ibbotson prijatelju pred let naslutivši kako se sprema nešto loše.

Sala je također pri ukrcavanju imao loš osjećaj. Njegova poruka prijateljima bila je također upozoravajuća:

"Uplašen sam. Avion izgleda kao da će se raspasti. Ne znam hoće li me itko tražiti jer me sigurno neće naći", posljednja je poruka Sale pred tragediju.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider