Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kidam nalijevo

Pogledajte kako je trener Ćalete-Cara želio namlatiti Dinamovog europskog krvnika: Emery podvio rep i pobjegao od batina

Prijateljsku utakmicu Marseillea i Villarreala obilježile su visoke tenzije, koje su zamalo kulminirale tučnjavom dvojice trenera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Klub hrvatskog reprezentativca Duje Ćalete Cara odigrao je prijateljsku utakmicu protiv Dinamovog krvnika prošle sezone u Europskoj ligi VIllarreala. Francuzi su slavili 2:1, ali utakmicu je obilježio zamalo izbjegnut okršaja trenera dvaju klubova – Jorgea Sampaolija i Unaija Emeryja.

Utakmica je bila vrlo nervozna s obzirom na to kako je riječ o prijateljskom ogledu, a cijela je situacija proključala pri početku drugog dijela kad je Villarrealov Juan Foyth dobio crveni. Emery je najprije počeo nešto bjesniti na suca, a zatim se okrenuo prema bivšem argentinskom izborniku Sampaoliju i nastavio njemu "zvocati“.

Čovjek kojemu je Dalić na SP-u u Rusiji isporučio porciju od tri komada poznat je po kratkom fitilju, a kad je on izgorio, temperamentni Argentinac je eksplodirao. Poludio je na Emeryja i krenuo prema njemu kao da se želi fizički obračunati. Spriječili su ga tek pomoćnici koji su uskočili između njega i Španjolca.

Emery nije ostao čuti što mu Sampaoli želi reći, nego je podvio rep i zapalio natrag na svoju klupu brže bolje.

Hrvatski reprezentativac Duje Ćaleta-Car nije nastupio na susretu za Marseille.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider