Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
italija bruji o "slučaju juve"

Što je dopušteno Ronaldu, drugima nije: Pirlo kaznio igrače zbog skandala, a Ronaldo se provukao

Igrači Stare dame odlučili su se malo opustiti i dobili su kaznu. No, njihov kolega Cristiano Ronaldo nešto ranije se provukao bez posljedica.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Italija bruji o razuzdanom kućnom tulumu igrača Juventusa. Domaćin je bio Amerikanac Weston McKennie, a kao posebni gosti stigli su Paulo Dybala i Arthur.

Igrače Stare dame policiji je "cinkao" susjed koji je išao proštetati psa. Za talijanske medije rekao je da i je sam navijač Juventusa, ali da smatra da nogometne zvijezde ne smiju biti iznad ostalih.

Posvjedočio je da je ispred McKennijeve kuće bila kolona automobila te da su taksiji dovozili djevojke. 

Takvo što zabranjeno je po talijanskim koronapravilima, pa je trener Andrea Pirlo kaznio razudani trojac, koji nije dobio poziv za predstojeću utakmicu - gradski derbi protiv Torina.,

gol expired Kapetanska traka koju je Ronaldo bacio u Beogradu prodana za 64.000 eura: Novac ide u dobrotvorne svrhe divider

"Ovakve stvari se uvijek događaju, ali trenutačno nije trenutak s obzirom na događanja u svijetu. Nije pravo vrijeme za to, mi smo uzori drugima i moramo se tako ponašati", rekao je Pirlo na press-konferenciji.

Njegova odluka izazvala je dosta kontroverzi, iako ne toliko zbog same zabave, koliko zbog dvostrukih mjerila. Naime, ranije ove sezone, u siječnju, koronaprotokole prekršio je i Cristiano Ronaldo, ali on nije dobio nikakvu kaznu.

Portugalca su uhvatili kako uživa na snijegu sa djevojkom Georginom Rodriguez, koja je slavila rođendan u hotelu koji je službeno bio zatvoren. Ronaldo i Georgina prešli su lokalnu granicu - iz Pijemonta u Valle d'Aostu, što je bilo zabranjeno. No, kazne za Ronalda nije bilo.

"Imao je slobodan dan i mogao je raditi što želi. Sam će preuzeti odgovornost za svoje postupke", rekao je tada Pirlo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider