FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
mma, kick-boks i boks

Ove subote čak dva borilačka spektakla na Novoj TV i GOL.hr-u

Ova subota navečer rezervirana je za borbe. Gledajte UFC i FFC spektakle uživo na GOL.hr-u.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovu subotu, 21. listopada ljubitelji borilačkih sportova istovremeno mogu uživati u čak dvjema borilačkim poslasticama. U poljskom Gdanjsku održava se UFC Fight Night 118 koji predvodi velter okršaj dvojice udarača – Donalda Cerronea i Darrena Tilla, dok iz austrijskog Linza FFC 30 donosi šest uzbudljivih MMA borbi, šest kickboxing-mečeva i boksački meč u kojem će nastupiti Hrvoje Sep.

Oba događanja prenosit će se uživo na portalu GOL.hr: FFC 30 s početkom u 20 sati, a UFC Fight Night 118 s početkom u 21 sat. U programu Nove TV prenosit će se iste večeri (23:10 UFC te 00:10 FFC).

UFC veteran Donald ‘The Cowboy’ Cerrone, na priredbi UFC Fight Night 118, u oktogonu će se suočiti s mladim, neporaženim Darrenom Tillom. Bit će to okršaj dvaju izvrsnih udarača velter-divizije u kojem ćemo saznati hoće li omiljeni ‘Cowboy’ ukrotiti mladog Tilla.

U sunaslovnoj borbi gledat ćemo poznatu Poljakinju Karolinu Kowalkiewicz protiv Jodie Esquibel. Poljska izazivačica slamka-divizije nastupat će na domaćem terenu, a stiže joj šesterostruka Invicta FC veteranka Jodie Esquibel (6-2 MMA, 0-0 UFC) koja će debitirati u UFC-u.

Nakon dva vrlo uspješna događanja 2015. i 2016., FFC vraća se u Austriju s odličnim programom i vrhunskim borcima. U TipsAreni u Linzu, MMA dio večeri otvorit će 21-godišnji Luka Ćurković koji je nanizao pet uzastopnih pobjeda do sada. Na suprotnoj strani ringa stajat će Dominic Schober, austrijski borac koji će također odraditi debi nastup u FFC ringu.

U boksačkom meču nastupit će hrvatski boksač Hrvoje Sep koji će rukavice ukrstiti s dosad neporaženim Gruzijcem Levanom Lukhutashvilijem.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider