Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Konferencijska liga

Otvara li se Osijeku ždrijeb? Navijači htjeli linčovati igrače i predsjednika mogućeg suparnika

Prođe li Pogon, Osijek bi mogao na CSKA Sofiju, koja je u kolapsu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski doprvak Osijek imao je naizgled najteži put ka Konferencijskoj ligi od svih domaćih predstavnika, no čini se da je to bila varljiva tvrdnja. Naime, poslije jučerašnjih 0:0 u Poljskoj ima jako dobru situaciju pred uzvrat protiv Pogona, a ždrijeb bi mu se mogao otvoriti i u nastavku natjecanja.

Naime, par s kojim će se Osijek križati, prođe li u 3. pretkolo, CSKA Sofija Liepaja, ne odvija se po planu. Favorizirani CSKA Sofija u četvrtak je odigrao samo 0:0 protiv letonske Liepaje i ima dosta tešku situaciju pred uzvrat u gostima, a da stvar bude gora, nezadovoljstvo navijača proključalo je poslije jučerašnje utakmice.

Tenzije su započele već na tribinama, a glavni mutikaše bili su pripadnici najekstremnije skupine domaćih ultrasa „Animalsa“. Započeli su tražeći objašnjenje od igrača za očajnu partiju, a neki od najmilitantnijih spustili su se do travnjaka, pa je morala intervenirati i policija.

Navodno su se htjeli obračunati s igračima, ali i pojedinim ljudima iz klupske uprave po završetku utakmice. Pedro je ispao direktor Stojčo Stoilov, kojeg je od linča ultrasa spasila policija vukući ga po podu do svlačionica na sigurno.

 Pogledajte dramatične snimke:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider