Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gurnuo jednog pa drugog

Pojavila se nova snimka: Pogledajte kako je Livaja zaustavio huligana iz Rijeke

Livaja je reagirao zaštitnički prema svojim suigračima i obranio ih od napada huligana, kojeg su naknadno odveli zaštitari i policija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena Jadranskog derbija na travnjak Rujevice uletio je jedan huligan s istočne tribine.

Nije poznato kako je ovaj navijač Rijeke prošao do terena, očito je došlo do velikog propusta zaštitarske službe i on je u svom naumu uspio.

Kad je utrčao, zaletio se prema igračima Hajduka. Prvo je odgurnuo Stefana Simića, potom i Nikolu Katića, a zatim je dotrčao Marko Livaja i srušio ga na pod.

Na novoj snimci koja se pojavila, snimljenoj s istočne tribine, dobro se vidi cijela situacija. Livaja je reagirao zaštitnički prema svojim suigračima i obranio ih od napada huligana, kojeg su naknadno odveli zaštitari i policija.

Inače, nekoliko minuta prije ove situacije Livaja je postigao prvi pogodak na utakmici i proslavio ga provocirajući Armadu i navijače Rijeke na zapadnoj tribini, na što su oni burno reagirali. Atmosfera se naelektrizirala i nedugo nakon što se krenulo s centra, ovaj huligan je utrčao u teren.

Livaja je za nesportsko ponašanje prilikom postizanja zgoditka kažnjen sa žutim kartonom, a to što je hrvatski reprezentativac tako reagirao nije i ne može biti opravdanje domaćem huliganu da uleti u teren i započne se fizički obračunavati s igračima Hajduka.

Novu snimku pogledajte OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider