Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...
Nogomet
Teške optužbe

Najbolji igrač Rijeke rafalnom paljbom napao Osijek i Bjelicu zbog odgode derbija: "Pinocchio HNL-a. Prestani lagati."

Odluka da Osijek odgodi utakmicu s Rijekom zbog zaraze koronavirusom izazvala je val polemika...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nedjeljni derbi Rijeke i Osijeka na Rujevici u 14. kolu HT Prve HNL odgođen je zbog zaraze koronavirusom momčadi iz Gradskog vrta.

Moguće je da se odgodi i utakmica 15. kola koju bi Osijek trebao igrati s Istrom u Gradskom vrtu. Pozitivno je pet igrača iz prve momčadi Osijeka i sedam iz druge.

Odluka koja je donesena temeljem članka 4. Propozicija natjecanja Prve lige podigla je prašinu. Najbolji igrač Rijeke ove sezone Josip Drmić oglasio se na Instagramu i bez krzmanja nazvao trenera Osijeka Nenada Bjelicu lažovom.

Najbolji strijelac HNL-a objavio je fotografiju s Bjeličinom izjavom iz studenoga 2020. te stavio nedvosmislen komentar:

„Pinocchio HNL-a. Prestani lagati.“

gol expired Šok za Hrvatsku! Mateo Kovačić ne može igrati protiv Malte i Rusije divider

Drmić nije bio jedini igrač koji se oglasio na društvenim mrežama. Nakon njega to je učinio i Lindon Selahi, koji je uz Osijekov grb objavio nekoliko smajlija i emotikon klauna.

S druge strane, Bjelica je u izjavi za Sportske novosti kazao da je želio odigrati utakmicu s Rijekom, no, kako kaže, pojavio se novi nepremostiv problem.

"Nismo odgađali utakmice ni kada smo imali sedam zaraženih, a u ovom trenutku imamo ih pet. Problem je što trenutno nemamo niti jednog vratara. Da sam imao barem jednog, mi bi igrali utakmicu, ne bi bio nikakav problem bez obzira na zaražene. Moj je stav da ne odgađamo utakmice“, kazao je Bjelica.

Utakmica Rijeke i Osijeka odigrat će se u srijedu, 8. prosinca, u 17 sati.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider