Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kakvi majstori

Komedija u BiH: Gostujući trener i domaći navijač nasmijali gledatelje, ovaj mu dao 10 maraka, a onda…

Nogometaši Tuzla Cityja kiksali su u nedjelju u Posušju, ali pamtit će se nešto drugo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U Premijer ligi Bosne i Hercegovine u nedjelju su se u 16. kolu sastali Posušje i Tuzla City na stadionu Mokri dolac. Bio je to okršaj drugoplasirane momčadi lige i domaćina, koji je pretposljednji na ljestvici. No dogodilo se iznenađenje…

Posušje je odnijelo vrijedan bod protiv favorita iz Tuzle (1:1), no na kraju su bili zadovoljni i gosti jer su igrali cijeli drugi dio susreta s igračem manje, a izjednačujući pogodak postigli su u 83. minuti. Posušje je pak propustilo odnijeti sva tri boda zbog igrača više i čak dva dosuđena penala u svoju korist, od kojih su jedan promašili.

No tijekom susreta dogodila se i jedna komična scena. Jedan je domaći navijač u 36. minuti ponudio okladu gostujućem treneru Husrefu Musemiću da će domaći vratar Brajlović obraniti 11-erac.

Oklada je bila u 20 maraka, no nakon što je Brajlović obranio penal trener je dao mladiću 10 maraka jer nije imao sitnog kod sebe, a kasnije mu je dao i ostatak.

To je sve dobro nasmijalo cijelu tribinu.

"Svakako jedna zanimljiva situacija. Navijač na tribinama je bio simpatičan i govori mi da će Brajlović obraniti penal, a ako obrani da mu dam 20 maraka. Rekoh ja da može. Dao sam mu deset maraka kad je obranio i još deset nakon utakmice. Pozitivna scena baš", rekao je Musemić za SportSport.ba i dodao:

"Vjerujte i meni je bilo zanimljivo sve to, a nakon što sam dao deset maraka, momak je počeo skanidrati ime našeg kluba Tuzla City, što je izazvalo dosta pozitivnih reakcija na stadionu."

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider