Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Važna mu samo Hrvatska

Modrić je već odbio dvije ponude za odlazak, treća koja se nudi mu je jako zanimljiva

Izgledalo je kako Modrić želi zaključiti karijeru u Realu, ali mu nije važno gdje će igrati, nego u kakvoj će formi dočekati Katar.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić odveo je Vatrene na SP u Katar i ispunio prvi dio svojeg plana za budućnost, a sad još treba utanačiti gdje će tu blisku budućnost dočekati. Po svemu sudeći, to će biti mjesto na kojem se i sad nalazi jer sve glasnije iz Španjolske stižu vijesti o novom ugovoru koji će dobiti od Kraljevskoga kluba, ali ta opcija, iako je vrlo izvjesna, još nije definitivna.

Španjolci, naime, pišu kako ponuda Real Madrida neće biti jedina pred njim kad produljenje ugovora dođe na dnevni red. Modriću, izgleda, nije bitno u kojem će klubu dočekati Mundijal u Kataru, nego mu je jedino bitno da bude u pravoj formi na vjerojatno svojem posljednjem velikom natjecanju u kockastom dresu.

Odbio Tottenham i Newcastle, City mu je zanimljiv zbog SAD-a

Hrvatski maestro, dakle, ne planira se umiroviti baš u neposrednoj budućnosti, a kod potpisa sljedećeg ugovora bit će mu bitno u kakvom će ga statusu potpisati. Odnosno, postoji mogućnost da promijeni sredinu ne bude li mu Ancelotti mogao garantirati status koji trenutačno uživa, a to je mjesto startera u Kraljevskom klubu.

Ostanak u Madridu mu jest najveća želja, ali uz tu mogućnost već je odbio dvije ponude, a to su bogat ugovor od Newcastlea i povratak u Tottenham, za koji je nekoć igrao u Premier ligi, no španjolski mediji tvrde kako mu je vrlo zanimljiva opcija selidbe u Manchester City kod Pepa Guardiole, koji mu nudi zanimljivu mogućnost. Najprije dvije godine u Cityju, u kojem bi dočekao Svjetsko prvenstvo, pa još dvije godine u Cityjevoj američkoj franšizi – New York Cityju.

Ta mu je varijanta zanimljiva jer savršeno odgovara njegovoj želji da zaključi igračku karijeru "preko bare", ali najprije će pričekati ponudu od Real Madrida za novi ugovor pa odlučiti…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider