Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
Svi su oduševljeni

Krasna gesta i prigodna poruka: Evo što je sportskog direktora Hajduka dočekalo u jednom restoranu

Litavac je u Hajduk došao prije osam mjeseci i od tada radi fantastičan posao.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mindaugas Nikoličius, sportski direktor Hajduka, demonstrirao je ovaj tjedan kako ne miruje niti u vrijeme kad je prijelazni rok već odavno završio.

Litavac je doveo dvojicu novih igrača, itekako poznatih hrvatskoj nogometnoj javnosti.

Prvo je angažiran Danijel Subašić, legendarni vratar i jedan od junaka Vatrenih na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a zatim je došao i Dario Melnjak, lijevi bek i povremeni reprezentativac, koji je također stigao kao slobodan igrač nakon što je raskinuo ugovor s turskim Rizesporom.

Dovođenje Subašića i Melnjaka samo je nastavak sjajnog posla koji Nikoličius radi otkako je u siječnju ove godine došao na Poljud.

U dva prijelazna roka napravio je veliki redizajn svlačionice učinivši Hajduk bitno jačim jer u njegovom mandatu došli su Marko Livaja, Lovre Kalinić, Josip Elez, Jan Mlakar, Alexander Kačaniklić, Gergo Lovrencsics, Josip Vuković, Marco Fossati i Nikola Katić, a pritom je napravljeno i puno drugih kvalitetnih poteza, poput potpisivanja dugogodišnjih ugovora sa Stipom Biukom, Marinom Ljubičićem i Emirom Sahitijem.

Nikoličiusov rad s velikim zadovoljstvom prate navijači Hajduka, koji se nadaju da će im Litavac u suradnji s predsjednikom Lukšom Jakobušićem donijeti toliko dugo čekani naslov prvaka.

O tome koliko je Nikoličius popularan svjedoči scena iz jednog splitskog restorana u kojem je sportski direktor Hajduka bio na večeri. U trenutku kad je htio platiti, na papiriću ga je dočekala poruka:

"Dopustite da vas počastimo. Hvala vam za sve. Who is next? Samo Hajduk", pisalo je na papiriću.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider