Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Žestok udarac rivalima

Talijani plasirali bombastičnu vijest: Najljući rival Interu želi preoteti Marcela Brozovića?

Marcelo Brozović trenutno pregovara s Interom oko produženja ugovora koji istječe sljedeće ljeto.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Budući da su pregovori Milana i Francka Kessieja oko novog ugovora zastali, čelnici talijanskog kluba okrenuli su se drugim opcijama.

Kontaktirali su tako agenta hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića kojem ovog ljeta ističe ugovor s milanskim Interom, otkriva bombastičnu vijest Corriere dello Sport.

Hrvatski veznjak trenutno zarađuju oko 4 milijuna eura godišnje neto, a za obnovu ugovora traži plaću od 6 milijuna eura. Njegovi predstavnici spremni su na pregovore, ne inzistiraju na tom iznosu, ali od većeg ugovora sigurno neće odustati.

Na primjeru Hakana Calhanoglua koji je stigao iz redova gradskog rivala, Brozovićevi zastupnici vidjeli su da čelnici milanskog Intera mogu zagrabiti u vreću s novcem i osigurati mu plaću od 5 milijuna eura.

gol expired Zbog dva milijuna eura ostali su bez Haalanda: "To mi je najveća greška, a sada nema šanse da dođe u Italiju" divider

U svakom slučaju, čelnici Milana pratit će situaciju iz prikrajka, ako se Brozović ne dogovori s Interom, spremni su ga preoteti i nanijeti veliki udarac gradskom rivalu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider