Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kova rastura

Mateo Kovačić statistički treći najbolji igrač Premierlige, u leđa mu gleda i Ronaldo!

Mateo Kovačić igra nogomet života, statistika sve govori.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Već i ptice na grani znaju kako Mateo Kovačić dominira veznim redom u Premierligi. Hrvatski reprezentativac pretprošle sezone je bio najbolji igrač Chelsea po izboru navijača, a čudesnu formu nastavio je i u ovoj sezoni.

Kovačić je trenutno ozlijeđen i neće ga biti neko vrijeme, a do ozlijede je statistički bio treći igrač lige prema podacima WhoScoreda.

gol expired Nevjerojatno: Sudac svirao kraj pet minuta prije kraja pa vraćao igrače iz svlačionice divider

Ekipa sa spomenutog portala objavila je prosječne ocjene igrača u ovoj sezoni i u zadnjih šest nastupa. U zadnjih šest utakmica Kovačić je drugi najbolji prema prosječnoj ocjeni sa 7.90, jedino je bolji Salah sa 8.61.

gol expired Ivica Zubac odigrao utakmicu sezone u velikoj pobjedi divider

Veseli činjenica da je Kovačić ukupno treći najbolji igrač sezone prema statističkim podacima. Kovačić je u devet nastupa ove sezone zaradio prosječnu ocjenu od 7,56 po utakmici, a ispred njega su jedino Trent Alexander-Arnold (7.69) i Mohamed Salah (8.30).

Kovi mnogi gledaju u leđa

Bivši veznjak Dinama, Intera i Reala igra nogomet života s 27 godina i prava je šteta što ga neće biti protiv Malte i Rusije.

Kovačić je iza sebe ostavio imena poput Cristiana Ronalda, De Bruynea, Lukakua, Sona, Wernera, Sterlinga i mnoge druge zvijezde lige.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider