Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nešto se kuha

Kultni slavonski klub doveo i drugo veliko pojačanje: Bivši napadač Porta i mladi kamerunski reprezentativac za veliki povratak

Marsonia se opasno pojačava i napada ulazak u Drugu HNL...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je bivši napadač slavnog Porta Leocisio Sami (32) prije dva dana potpisao za Marsoniju, kultni klub iz Slavonskog Broda uspio je ostvarit još jedan zvučan transfer.

Kamerunski U-20 reprezentativac Felix Kekoh novo je pojačanje Marsonije, koja očito ima velike ambicije.

Kekoh je raskinuo ugovor sa austrijskim bundesligašem Admirom Wacker. Radi se o veznom igraču koji se najbolje snalazi na desnom krilu. Kekoh je profesionalnu karijeru započeo u rondom Kamerunu, a u austrijsku Admiru prešao je u ljeto 2020. iz Gambinos Starsa.

Igrao je za drugu momčad Admire koja se natječe u 2. austrijskoj ligi. U prošloj sezoni upisao je dva nastupa u prvenstvu i jedan u domaćem Kupu. Standardni je član u U-20 kamerunske reprezentacije.

Leocisio Sami i Felix Kekoh nova pojačanja Marsonije

Od obojice se očekuje da budu velika pojačanja za trećeligaški slavonski klub. Sami je godinama gradio karijeru u Portugalu, a upisao je i 11 nastupa za reprezentaciju Gvineje Bisau.

Dvije godine je nastupao za omladinske sekcije Benfice, a poslije je igrao za portugalske drugoligaše. Godine 2009. prešao je u Maritimo. U tom je trenutku na Transfermarktu procijenjen na tri milijuna eura.

Pet godine poslije prelazi u Portu, no u dvostrukom prvaku Europe nije uspio upisati službeni nastup. Bio je na posudbi u Bragi, turskom Akhisaru Belediyesporu te Arouci.

Potom je igrao u Omanu i na Malti, a zadnji klub prije prelaska u Marsoniju bila mu je Valetta. Ima 32 godine, što znači da nije prestar i da bi mogao pomoći Marsoniji u rješavanju golgeterskih problema.

Kako doznajemo, ovo nisu posljednja pojačanja popularne Marse, koja će s ovim pojačanjima biti jedan od favorita za ulazak u Drugu HNL. Na zimu se pripremaju nova iznenađenja. Pokraj Save se kuha nešto veliko...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider