Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
u 35. godini

Mandžukić već danas stiže u Milano, sutra je liječnički pregled: ''Potvrđeno je''

Hrvatski napadač Mario Mandžukić napokon će nastaviti karijeru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Je li glasinama oko nastavka karijere Marija Mandžukića napokon došao kraj? Talijanski novinar Fabrizio Romano tvrdi da je, to jest, Mandžukić bi od sutra trebao postati novi igrač AC Milana.

''Sutra je liječnički pregled, hrvatski napadač vraća se u Serie A. Dogovor je postignut, a ugovor će biti potpisan nakon liječničkog pregleda'', napisao je Romano na Twitteru, a onda nakon toga dodao:

''Odbio je ponude turskih klubova, u sljedećih nekoliko sati bit će u Milanu kako bi potpisao ugovor. Potvrđeno je''

Tako će se Mandžo napokon vratiti nogometu nakon svibnja kada je napunio 34. rođendan. Tada je odigrao posljednju utakmicu za Al Duhail u kojeg je stigao iz Juventusa gdje je proveo čak četiri godine.

Mnogi Mandžini navijači nisu baš odobravali potez Stare dame koja se pokušala riješiti njegove velike plaće i godina pa su vijesti o mogućem dolasku u Milan dočekali s oduševljenjem.

Bivši Vatreni nije igrao nogomet više od pola godine i trebao bi biti džoker u napadu momčadi Stefana Piolija koja je ove sezone iznenađujuće preuzela vrh Serie A i ne ispušta ga.

U napadu su Milan predvodili Zlatan Ibrahimović i Ante Rebić, no ozljede su zaustavile ovaj dvojac. Nakon ozljede Ibre, Portugalac Leao je završio u napadu, a sada bi kroz neko vrijeme trebao pomoći još jedan Hrvat u Milanu.

Mandžukić će tako u svojoj bogatoj karijeri upisati nastupe u još jednom velikom klubu. Podsjetimo, nakon Zagreba i Dinama otišao je u Wolfsburg pa s Bayernom osvojio Ligu prvaka. Potom je igrao u Atletico Madridu nakon čega je stigao u Juve u čijem je dresu zabio svoj drugi gol u finalima Lige prvaka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider