Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Totalna komedija

Što je ovo bilo? Igrač Šibenika ljutit na suca sam sebi pokidao dres pa morao izaći iz igre jer nije bilo rezervnog!?

Nesvakidašnja situacija dogodila se u prvoj utakmici četvrtog kola Hrvatski Telekom Prve lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Glavni protagonist utakmice Slaven Belupo - Šibenik bio je krilni napadač gostiju Marin Jakoliš.

On je u 33. minuti lijepo ispratio centaršut Ivice Batarela s desne strane i glavom postigao pogodak kojim su Šibenčani došli u vodstvo, ali još više od tog gola "proslavio" se potezom u drugom poluvremenu.

U jednoj situaciji, ljutit zbog toga što je sudac Ante Čuljak dosudio mu prekršaj u napadu, Jakoliš je sam sebi rastrgao dres.

Naravno, s takvom neadekvatnom opremom morao je nakratko napustiti teren, ali tek onda je uslijedila prava komedija. Ispostavilo se da je Šibenik doputovao u Koprivnicu sa samo jednom garniturom dresova pa ljudi s klupe nisu mogli Jakolišu dati novi dres da u njemu nastavi igrati već su pokušali zakrpati postojeći.

Učinili su to s medicinskim zavojem namijenjenim bandažiranju noge prilikom ozljeda, ali sudac Čuljak im je jasno dao do znanja kako Jakoliš ne može takav nastaviti utakmicu.

Epilog cijele priče bio je takav da Šibenčani nisu imali izbora. Premda im je do tog trenutka Jakoliš bio uvjerljivo najbolji pojedinac, morali su ga zamijeniti, umjesto njega ušao je drugi igrač.

Do kraja utakmice Farmaceuti su izvršili pritisak i uspjeli doći do izjednačenja i jednog boda.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider