Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
S Real Madridom

United se opako pojačava: Jedan veliki posao je već dogovoren, a uskoro bi mogao i drugi

Crveni vragovi žele biti što konkurentniji na svim frontovima u nadolazećoj sezoni.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manchester United ne gubi vrijeme u svojim nastojanjima da se pojača uoči nadolazeće sezone i bude što konkurentniji, kako u Premierligi tako i u Ligi prvaka.

Zasad su potpisali jednog igrača, vratara Toma Heatona koji je stigao nakon isteka ugovora s Aston Villom, ali uskoro se očekuje još jedan, a vjerojatno i dva bombastična transfera.

Još dok je trajalo Europsko prvenstvo United je objavio kako je postigao sporazum s Borussijom Dortmund glede odštete za Jadona Sancha, sjajno 21-godišnje krilo koje će ovih dana obaviti liječnički pregled i potom staviti potpis na ugovor s Crvenim vragovima.

Dovođenje Sancha United će platiti 85 milijuna eura što je ipak manje u odnosu na ono što je Borussia tražila u nedavnim prijelaznim rokovima.

gol expired Otkriveno koliko će zarađivati 21-godišnja zvijezda Manchester Uniteda: Iznos od kojeg boli glava divider

Menadžer Uniteda Ole Gunnar Solskjaer želi pošto-poto pojačati i obranu pa su se javili Napoliju sa željom da dovedu talijanskog reprezentativca Giovannija Di Lorenza. Međutim, Napoli nipošto ne želi prodati svog odličnog desnog beka i od tog transfera (zasad) neće biti ništa...

Koliko će Real tražiti?

No, zato je jedno još zvučnije ime nadomak dolaska na Old Trafford. Radi se o Raphaelu Varaneu, stoperu Real Madrida koji je ljudima u Kraljevskom klubu jasno dao do znanja kako ne želi odraditi još jednu preostalu godinu ugovora već traži da ga prodaju u United.

Prema posljednjim informacijama, nikakvih problema ne bi trebalo biti oko Varaneove plaće. Jedino što u cijeloj priči preostaje jest dogovor klubova oko iznosa odštete. Varanea Transfermarkt procjenjuje na 70 milijuna eura, ali uzimajući u obzir ova pandemijska vremena i činjenicu da je već ušao u posljednju godinu ugovora, teško je očekivati da će Real uspjeti izvući toliko.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider