Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NEVJEROJATNO

Austrijski mediji: Huligani na benzinskoj postaji fizički napali hrvatskog reprezentativca

Luku Sučića su navodno napali huligani Rapida nakon što je zabio za pobjedu u Beču.

Galerija Luka Sučić Luka Sučić sa suigračima Luka Sučić

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Sučić doživio je jako neugodno iskustvo nakon gostovanja u Beču.

Njegov Red Bull Salzburg pobijedio je Rapid 1:0 u nedjelju, a za pobjedu je zabio baš Sučić. Takav scenarij se nije svidio huliganima Rapida koji su ga odlučili fizički napasti.

Prema pisanju austrijskog Kronea koji je prvi objavio ovu vijest, Sučić je nakon utakmice morao ostati duže na stadionu zbog doping kontrole koja se radi slučajnim odabirom nakon svake utakmice. Sučić je čekao kontrolu pa nije otišao u Salzburg sa suigračima, već se automobilom zapustio prema svom domu, a društvo mu je radio klupski djelatnik.

Policija i klub Red Bull Salzburg potvrdili su incident agenciji APA, a bečki Rapid je osudio "bilo kakav i sve vrste napada", javlja agencija APA.

Mladi 19-godišnji veznjak i njegov suputnik odlučili su stati na jednoj benzinskoj postaju prema Salzburgu kako bi kupili nešto za jesti i piti, ali naletjeli su na četvoricu huligana koji su fizički nasrnula na Sučića.

Lionel Messi Bliži se veliki transfer: Predsjednik Barcelone dao naslutiti, Messi je odlučio? divider

Kako doznaje Krone, sjajni hrvatski nogometaš nije ozlijeđen u napadu na njega, samo je doživio nevjerojatan šok kojeg sigurno nije očekivao.

Prema informacijama kojima raspolaže gore spomenuti austrijski medij, na mjestu incidenta je došla i policija i zabilježila napad.

Policija je navodno podnijela prijavu za huligane i uskoro bi trebali biti kažnjeni. Kako tvrde austrijski novinari, huligani su prvo nogama udarali po Sučićevom automobilu pa su izlili nepoznatu tekućinu u automobil.

Nevjerojatan igrač

No da sve ne završi u lošem tonu svakako treba istaknuti Sučićevu formu ove sezone. Zabio je čak sedam golova u zadnjih osam utakmica, a proglašen je i za igrača mjeseca travnja u svom klubu.

Ove sezone ima 43 nastupa, 11 golova i pet asistencija.

Hrvatskog nogometaša žele brojni europski velikani, a njega sada čeka okupljanje mlade U-21 reprezentacije pa će se kasnije priključiti i A reprezentaciji Hrvatske u Ligi nacija.

VIDEO Razgovor s Lukom Sučićem

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider