Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pila od 250 tisuća eura

Modrića uglavnom viđaju u sponzorskim automobilima, ali u garaži ima jedan od najbržih na svijetu

Luka Modrić uglavnom vozi sponzorske Audije, ali za gušt si je kupio Bentley Conitlental GT.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski kapetan Luka Modrić skroman je kad su u pitanju skupocjeni automobili. Iako već desetljeće igra za jedan od najboljih klubova svijeta, nismo ga imali priliku vidjeti u skupim pilama, ali to se nedavno promijenilo, pišu španjolski mediji jer su Luku snimili u jednom od najbržih automobila na svijetu.

Real Madrid već dugo ima sponzorski ugovor s Audijem na račun kojeg poznati proizvođač automobila jednom godišnje poklanja modele svojih automobila igračima Kraljevskoga kluba, između ostalima i Luki Modriću, pa skromni hrvatski reprezentativac uglavnom na treninge dolazi u sponzorskim automobilima.

Iz Audija u Bentley Continental

Za ovu sezonu odabrao je Audi Q8 50 TDI Quattro Triptronic, terenac koji razvija 100 km/h u 6,3 sekunde, ali to je auto za obitelj, sebi je priuštio nešto brže. Španjolski AS tvrdi kako su ga proteklih tjedana u Madridu konačno snimili za volanom sportske jurilice – Bentleyja Continentala GT.

gol expired Ovo su zvijezde koje klubovi mogu dovesti besplatno: Dva Hrvata, Mbappe, Dybala... divider

Ovaj dragulj britanske autoindustrije bio je svojedobno jedan od najbržih automobila na svijetu, što ga je činilo najpopularnijim modelom ovog skupog brenda.

Modrićev Bentley je dugačak ogromnih 4,8 metara, što nije često za coupee s dvama vratima. Pogoni ga moćan motor s 12 cilindara koji razvija 560 konjskih snaga. Ubrzava od 0 do 100 za 4,8 sekundi i postiže najveću brzinu od 318 km/h. Cijena mu je oko četvrt milijuna eura danas, ali AS tvrdi kako Lukin model košta nešto manje od 198.000 eura jer je star više od deset godina…

Tablica La Lige

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider