Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
A tek se oporavio

Realu stigla loša vijest: Madriđani bijesni, velika zvijezda opet u problemima

Gareth Bale se ozlijedio na utakmici Walesa i Bjelorusije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2022.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gareth Bale neće biti u kadru velške reprezentacije za večerašnju kvalifikacijsku utakmicu s Belgijom.

Bale je na utakmici s Bjelorusijom zamijenjen na poluvremenu. Liječnici velškog Saveza obavijestili su Real Madrid da Bale ima bolove u potkoljenici te da neće igrati protiv Belgije.

Bale će po povratku u Madrid proći dodatne testove kako bi se točno utvrdila težina ozljede. 

Velšanin je skupo platio povratak u reprezentaciju nakon što nije upisao niti jednu minutu od 28. kolovoza protiv Betisa. 

Prije utakmice s Rayom Vallecanom, posljednje prije reprezentativne stanke, trener Reala Carlo Ancelotti objavio je da Bale neće biti u kadru za utakmicu jer nije sasvim spreman.

Stoga su u Madridu bili neugodno iznenađeni kada je stigla vijest da je Bale u početnom sastavu Walesa za utakmicu s Bjelorusijom. Ispalo je da se u klubu oporavlja, a u reprezentaciji ozlijeđuje. 

Početak sezone bio je obećavajući za Balea, izgledalo je da se dobro osjeća, igrao je vrlo dobro, no onda se opet ozlijedio. Dosad je propustio 13 Realovih utakmica, a upisao je samo 193 minute ove sezone.

Nije izgledno da će Bale biti na raspolaganju Ancelottiju ni za sljedeću utakmicu s Granadom. Teško da će do nedjelje biti fit.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider