Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Brazilčeve igre i igrice

Katalonci jako ljutiti na Neymara: Barca se osjeća iskorištenom i prevarenom, evo što im je nedavno rekao

Izaslanik Barcelone bio je u Parizu prije mjesec dana kako bi Neymarov puls i želju za mogućim povratkom na Camp Nou…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Neymar je jučer produljio ugovor s Paris Saint-Germainom do 2025. godine i tako razočarao brojne Katalonce. Sada je jasno da se ne planira vratiti u Barcelonu. Brazilac je odlučio ostati na Parku prinčeva, a toj odluci najviše je pripomogla financijska ponuda pariškog kluba.

Spekulira se da će na ime plaće, premija i raznih bonusa zarađivati pedesetak milijuna eura godišnje. L'Equipe tvrdi da će mu "gola plaća" biti oko 30 milijuna eura neto godišnje. Barcelona je u financijskoj gabuli i u ovom trenutku mu to ne može ponuditi. A kad se to zna, sve je jasno.

Barcelona se osjeća iskorištenom i prevarenom

Međutim, u Barceloni su se očito nadali da će ga uspjeti nagovoriti,  valjda djelomično i na sentiment. Katalonski radio (RAC 1) otkrio je da je izaslanik katalonskog kluba putovao u Pariz prije mjesec dana i proveo cijeli dan s Brazilcem kako bi saznao njegove buduće planove.

gol expired Dres Michaela Jordana prodan za rekordnu svotu: I dalje uživa veliku popularnost divider

Prema tim informacijama, Neymar je izrazio želju za povratkom u Barcelonu jer u PSG-u nije vidio pobjednički projekt. Zbog toga se na Camp Nouu osjećaju iskorišteno i prevareno. Razočarenje je golemo.

Ispada da je Barca poslužila Neymaru samo za licitaciju kod prebogatih katarskih vlasnika PSG-a. To je čelnike Barcelone jako zaboljelo, piše glavni katalonski sportski dnevnik Mundo Deportivo.

Što će napraviti Joan Laporta?

Katalonci se čude kao da već nisu imali posla s prevrtljivim Brazilcem i njegovim još prevrtljivijim menadžerom i ocem. Doista zvuče naivno…

Kako god, budući da je opcija Neymarova povratka propala, Barcelona se okreće drugim igračima i nastavlja raditi na pojačavanju sastava za sljedeću sezonu. U ovom trenutku teško je reći hoće li Joan Laporta izvući iz rukava nekog asa i uspjeti dovesti neko veliko ime.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider