Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
The Special One

Jose Mourinho otkrio koji sport nikako ne razumije. "Ni dandanas ne mogu shvatiti..."

Od sljedeće sezone Jose Mourinho sjedit će na klupi Rome.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jose Mourinho vraća se u Italiju nakon dugih 11 godina.

Nakon što je dobio otkaz na klupi Tottenhama zbog niza loših rezultata, prije svega zbog ispadanja u osmini finala Europske lige od Dinama, portugalski stručnjak nije dugo čekao na novi posao.

gol expired Euforija u Splitu: Masovno se kupuju Livajini dresovi nakon potpisa, saznali smo cijenu divider

Već nakon mjesec dana preuzeo je Romu, s kojom je potpisao ugovor na tri godine, do 30. lipnja 2024., a to znači da sigurno neće biti dosadno. Iako su svi naviknuli na njegov osebujni stil izražavanja, portugalski stručnjak svaki nas put iznova iznenadi.

Tako je u jednoj televizijskoj emisiji otkrio da voli gotovo sve sportove, ali da jedan nikako ne razumije, prenose talijanski mediji.

"Potpuno sam zaokupljen sportom. Volim Olimpijske igre, ovisan sam o Formuli 1, o tenisu, ali postoji jedan sport koji nikako ne razumijem", rekao je portugalski stručnjak pa otkrio da se radi o kriketu.

"Kriket. Dok sam radio za Bobbyja Robsona, nikako nisam mogao razumjeti zašto je toliko opčinjen tim sportom", zaključio je Mourinho, koji je s engleskim trenerom surađivao u Sporting Lisabonu, Portu i Barceloni, gdje je obnašao ulogu prevoditelja i pomoćnog trenera.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider