Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...
Nogomet
"Vidi se napredak"

Gustafsson oduševljen navijačima: "To je na ponos kluba, a protiv Lokomotive samo me zanima pobjeda"

Hajduk zaostaje jedan bod za vodećom Rijekom i Osijekom u HT Prvoj ligi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ove nedjelje, s početkom u 19:05, Hajduk dočekuje Lokomotivu u susretu 10. kola HT Prve lige na Poljudu.

Utakmicu je najavio Jens Gustafsson koji se prisjetio prvog susreta ove sezone kada su Hajduk i Lokomotiva odigrali 2:2 u Kranjčevićevoj.

"Prva utakmica s njima je bila nezgodna. Vjerojatno se svi sjećate one naše prilike za pobjedu koju smo propustili u posljednjim trenucima. Lokomotiva je snažna ekipa, jako se dobro brane i kvalitetno napadaju, ali mi smo spremni za utakmicu", rekao je švedski trener pa otkrio kako ne zna točan broj koliko je igrača ovog ljeta stiglo na Poljud.

"Ne znam točan broj igrača koji je došao otkako sam ja došao. Normalno, ako želite da nešto naraste, bez obzira da li se radilo o nogometnoj momčadi ili o rastu običnog cvijeta, trebate strpljenja i vremena", kazao je pa dodao kako se napredak itekako vidi.

"Vidim napredak u momčadi, vidim da je atmosfera sve bolja i bolja. Predsjednik i sportski direktor su se potrudili da dovedu puno kvalitetnih igrača".

gol expired Krasna gesta i prigodna poruka: Evo što je sportskog direktora Hajduka dočekalo u jednom restoranu divider

S novim pojačanjima i sve boljom atmosferom, ambicije su porasle. 

"Naš cilj je da u prosincu budemo u dobroj poziciji, jer ovo je ekipa koja će s vremenom biti sve bolja i bolja", kazao je pa se osvrnuo na sjajnu atmosferu koja ih dočeka u svakom dijelu Hrvatske i regije gdje žive navijači Hajduka.

"Dubrovnik, Slovenija, Makarska, trenirali smo u Klisu i Kaštelima. Ozračje u kojem su nas dočekali u svim tim mjestima je bilo nevjerojatno, to je nešto što može biti na ponos ovom klubu i što dokazuje snagu, zdravlje i veličinu ovog kluba".

gol expired Nevolje u Parizu: Messi propušta drugu utakmicu u nizu! Upitan je i nastup u velikom derbiju Lige prvaka divider

Šveđanin je ozbiljno shvatio utakmicu protiv Lokomotive, tako da nema prostora za bilo kakve kalkulacije, ide se na pobjedu.

"Nisam ništa spreman riskirati u vezi iduće utakmice, ona je najbitnija. Sve što me zanima je pobjeda, da uzmemo tri boda, proslavimo to i 10 minuta poslije završetka utakmice se posvetimo onoj idućoj".

S dolaskom Danijela Subašića i Darija Melnjaka, Splićani su dobili dva iskusna igrača koja bi mi mogla biti od velike pomoć, naročito bi mogli pomoći mladim igračima u što kvalitetnijem razvoju.

"Već smo izgubili neke bodove zato jer smo igrali s mladim igračima. Igranje s mladim igračima u početku vas košta nekih bodova, a onda vam u budućnosti donosi bodove. To nije stvar koja se tiče Hajduka, tako to funkcionira na svjetskom nivou".

Četiri igrača sigurno neće nastupiti u nedjeljnom susretu protiv Lokomotive, a izostanak jednog od njih mogao bi biti veliki udarac za vezni red Splićana.

"Posavec, Eduok i Lovrencsics su i dalje ozlijeđeni, Krovinovića nema zbog žutih kartona. Vuković se nije dobro osjećao u četvrtak i propustio je trening, ali trebao bi biti spreman", zaključio je Gustafsson.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider