Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vrijeme je?

Talijani plasirali vijest koja bi mogla rasplamsati maštu navijača Hajduka: Perišić već ove zime odlazi iz Intera?

Čelnici Intera ne žele produžiti ugovor s hrvatskim reprezentativcem Ivanom Perišićem.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivan Perišić, jedan od ponajboljih nogometaša hrvatske reprezentacije mogao bi već ove zime napustiti redove milanskog Intera, otkriva talijanska La Gazzetta dello Sport.

Budući da čelnici Nerazzura ne žele produžiti ugovor s Perišićem koji istječe ovog ljeta, točnije 30. lipnja, vrlo rado bi već ove zime "skinuli" njegov ugovor s platne liste i pritom nešto zaradili od odštete.

Spominje se tako opcija povratka u njemačku Bundesligu gdje je ostavio sjajan trag. Nosio je tako dres Wolfsburga, Borussije Dortmund, ali i Bayerna s kojim je osvojio Ligu prvaka.

Naravno, Perišić se uvijek može vratiti doma u Hajduk. Otprije je poznata njegova želja da karijeru želi završiti tamo gdje je sve počelo, a s tim ciljem navijači splitskog kluba pokrenuli su ovog ljeta akciju "Ivane, vrime je".

gol expired Luka Modrić živi dane iz snova: Odveo je Hrvatsku na Svjetsko prvenstvo, a sada mu Real sprema novo priznanje divider

Pojavio se spomenuti transparent i na utakmici Lige prvaka između Intera i madridskog Reala, ali i na posljednoj utakmici hrvatske nogometne reprezentacije na Poljudu protiv Rusije.

Tko zna, na ljeto je sve moguće...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider