Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Ovo nije način

Ikona CSKA popljuvala Nikolu i Joška Vlašića: "Udebljao se i više nije tako brz, kako će tako privući Milan?! Kaznite ga"

Trakavica Vlašić - CSKA nastavlja se i dalje, bivši igrači i navijači nisu sretni Vlašićevim pristupom i izjavama njegova oca.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić žarko želi napustiti moskovski CSKA ovo ljeto, ali način na koji pokušava pobjeći iz kluba ne sviđa se navijačima njegovog aktualnog kluba.

Bivši ruski izbornik i nekadašnji šef CSKA Valerij Gazajev i dalje prati svoj bivši klub, a ono što radi hrvatska zvijezda i način na koji je njegov otac Joško komentirao nedavno njegovu situaciju ne sviđa nije mu dobro sjeo…

gol expired Ruska legenda oplela po ocu Nikole Vlašića: "Njegove riječi nas ne zanimaju" divider

"Tu sam potpuno na strani kluba, Vlašić se ponaša kao da je glavni. Ugovor koji je potpisao obavezuje obje strane. Može ići, ali za određenu svotu, toliko zasad nitko ne nudi i klub ima pravo odbijati te ponude. Vlašić omalovažava sam sebe, kao da govori da ne vrijedi toliko“, rekao je za Niksija pa okrenuo „cijev“ prema njegovom ocu Jošku.

"Čak i njegov otac pritišće klub po medijima. To nije način. Mora raditi svoj posao, a ne se praviti uvrijeđen. Činilo mi se na zadnjoj utakmici da se udebljao i da više nije toliko brz. Mora se dokazati Milanu, a on igra tako da će ga uskoro zaboraviti. CSKA bi ga morao kazniti za ovaj pristup.“

Vlašić se već mjesecima poteže kao jedna od želja Milana u ovom prijelazom roku, ali ne žele odmah iskrcati 30.000.000 eura koje traži Milan. Talijani bi ga posudili na godinu dana za 5.000.000 eura pa dogodine isplatili ostatak i tu je zapelo.

Inače ovo nije prvi javni istup ruske sportske ličnosti na temu Vlašić, nedavno je Aleksej Berezuckiji također progovorio na izjave njegove obitelji i njegovo ponašanje u zadnje vrijeme prema klubu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider